NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / ΑΓΓΕΛΟΙ 5: Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

ΑΓΓΕΛΟΙ 5: Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ
ΛΟΡΕΝ ΚΕΪΤ

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-1644-1
Σελίδες: 360
Σχήμα: 14Χ21 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 02/02/2017

Τιμή | 13.95 €

προσθήκη στο καλάθι

 Όλες οι ιστορίες έχουν τη σκοτεινή τους πλευρά, και η συγκεκριμένη ανήκει στον Καμ, το γοητευτικό «κακό παιδί» της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ.


Ο Καμ πέρασε πάρα πολύ καιρό στην Κόλαση και ξέρει καλά τι σημαίνει να σε καταδιώκουν. Και η καινούργια κόλαση γι? αυτόν είναι το λύκειο όπου η Λίλιθ, το κορίτσι με το οποίο είναι βαθιά ερωτευμένος, εκτίει μια τιμωρία για τα δικά του εγκλήματα. 


Ο Καν έβαλε ένα στοίχημα με τον Λούσιφερ: έχει δεκαπέντε μέρες στη διάθεσή του για να πείσει τη Λίλιθ να τον αγαπήσει και πάλι. Αν τα καταφέρει, θα ζήσουν για πάντα μαζί. Αν αποτύχει, όμως, η Κόλαση του επιφυλάσσει μια ξεχωριστή θέση, μια θέση μόνο για εκείνον. 

 

Η ΛΟΡΕΝ ΚΕΪΤ έχει μάστερ στη δημιουργική γραφή και διδάσκει στο UC Davis. Ζει στο Λος ?ντζελες με τον άνδρα της, τα παιδιά της και τον σκύλο τους. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν η σειρά ΑΓΓΕΛΟΙ ?τα δικαιώματα της οποίας έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, ενώ αναμένεται η μεταφορά της στη μεγάλη οθόνη από την Disney? και η διλογία με τίτλο ΤΟ ΔΑΚΡΥ, η οποία έχει μεταφραστεί σε 16 γλώσσες μέχρι σήμερα.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα