NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Λογιστική ,Φορολογία / Αλφαβητάρι του Λογιστή (3 Τόμοι)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Αλφαβητάρι του Λογιστή (3 Τόμοι)
Astbooks

Εκδόσεις
Astbooks

ISBN: 978-618-513-299-6
Σελίδες: 1800
Σχήμα: 17Χ24 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 58.5 €

προσθήκη στο καλάθι

 Το «Αλφαβητάρι» του λογιστή είναι μια ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ η οποία διαρκώς ανανεώνεται με καινούρια λήμματα και υπό αυτή την έννοια καθίσταται σαφές ότι συνιστά μία?«ζωντανή» έκδοση, απαραίτητο εργαλείο για κάθε ενδιαφερόμενο περί των λογιστικών, φοροτεχνικών και εργατικών ζητημάτων.
Πρόκειται για μία έκδοση με περισσότερα από 300 επεξεργασμένα λήμματα τα οποία είτε επικαιροποιούνται διαρκώς σύμφωνα με τις τυχόν αλλαγές της νομοθεσίας είτε εμπλουτίζονται σύμφωνα με νέες διευκρινίσεις που δίνει η εκάστοτε αρμόδια Διοίκηση.
Έτσι συγκεντρώθηκαν τα λήμματα, χωρίζοντάς τα σε τρεις τόμους ως εξής:
? 1ος τόμος (Α-Ε)
? 2ος τόμος (Ζ-Π)
? 3ος τόμος (Ρ-Ω)
Κάθε τόμος περιλαμβάνει πλούσια θεματολόγια που καλύπτει ζητήματα και έννοιες:
? Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (Κ.Φ.Ε.), 
? Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), 
? Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων (Ε.Λ.Π.), 
? Εργατικών ? Ασφαλιστικών. 
Επίσης, θα βρείτε λήμματα που αφορούν συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες (δικηγόροι, ιατροί, αρχιτέκτονες, αγρότες, αλιείς κ.ά.) με παρουσίαση της αντιμετώπισής τους από πλευράς ΚΦΕ, ΕΛΠ, ΦΠΑ ακόμη και ζητήματα θεσμικού πλαισίου και έννοιες κατηγοριών νομικών προσώπων (ΟΕ, ΕΕ, ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΚΟΙΝΣΕΠ), καθώς και ειδικές κατηγορίες δραστηριότητας (π.χ. ΚΕΚ, μεταφορικές, φροντιστήρια, φωτοβολταϊκά κ.λπ.).
Τέλος, προκειμένου ο αναγνώστης να διευκολυνθεί στην αναζήτηση των λημμάτων και εννοιών που τον ενδιαφέρουν, εκτός από τα περιεχόμενα κάθε τόμου όπου παρατίθενται τα λήμματα αλφαβητικά, έχουν δημιουργηθεί δύο ακόμη ευρετήρια· ένα αλφαβητικό κι ένα αναλυτικό όπου τα λήμματα έχουν ομαδοποιηθεί ανά κατηγορία.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα