NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Οι Πολύγλωττοι εραστές

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Οι Πολύγλωττοι εραστές
Λίνα Βόλφ

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-2112-4
Σελίδες: 296
Σχήμα: 14Χ21 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 21/09/2017

Τιμή | 13.95 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η Έλινορ ζει σ? ένα μικρό χωριό στη νότια Σουηδία. Η ίδια γράφει στο προφίλ της σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών: Είμαι τριάντα έξι ετών και ψάχνω για έναν τρυφερό, αλλά όχι και πολύ τρυφερό άντρα. Αλλά οι άντρες που συναντάει δεν είναι αυτό που ήλπιζε. Και ο έρωτας εξακολουθεί να είναι μακρινό όνειρο. 


Ο Μαξ ονειρεύεται μια πολύγλωσση ερωμένη, μια γυναίκα που θα τον καταλαβαίνει σε όποια γλώσσα κι αν μιλήσει. Η αναζήτησή του τον φέρνει στην Ιταλία, όπου γνωρίζει μια μαρκησία στα όρια της οικονομικής κατάρρευσης.


Εκεί βρίσκεται και η Λουκρητία, μάρτυρας του έσχατου ξεπεσμού της γιαγιάς της σ' ένα ερημωμένο παλάτσο, αντιμέτωπη με τη σκιά του κόσμου όπου είχε μεγαλώσει. 


Ένα χειρόγραφο μπαίνει και βγαίνει από τη ζωή τους, φέρνοντάς τους κοντά, προκαλώντας αισθήματα αγάπης και μίσους, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια πάνω τους. 


Τρεις άνθρωποι κυνηγούν την αγάπη, σ' ένα πανέμορφο μυθιστόρημα, βραβευμένο με το August Prize.

Η ΛΙΝΑ ΒΟΛΦ γεννήθηκε το 1973 στη Σουηδία, και έχει ζήσει κι έχει εργαστεί στην Ιταλία και στην Ισπανία. Έχει εκδώσει μια συλλογή διηγημάτων κι ένα μυθιστόρημα που τιμήθηκε με το λογοτεχνικό βραβείο Vi Magazine. Το δεύτερο μυθιστόρημά της, ΟΙ ΠΟΛΥΓΛΩΤΤΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ, τιμήθηκε με το August Prize 2016 και κυκλοφορεί σε οχτώ χώρες.

 

ΛΙΝΑ ΒΟΛΦ