NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Επιχειρήσεις / Μάνατζμεντ / Στρατηγική Διοίκηση Καινοτομίας

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Στρατηγική Διοίκηση Καινοτομίας
Tidd Joe, Bessant John

Εκδόσεις
Broken

ISBN: 978-996-327-470-3
Σελίδες: 496
Σχήμα: 21 x 29cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 60 €

προσθήκη στο καλάθι
Στρατηγική Διοίκηση Καινοτομίας

 Οι καινοτόμες επιχειρήσεις αναπτύσσονται δύο φορές πιο γρήγορα, τόσο σε θέσεις απασχόλησης όσο και σε πωλήσεις, από τις επιχειρήσεις που αποτυγχάνουν να καινοτομήσουν.

Γνωρίζουμε ότι αυτές οι επιχειρήσεις οι οποίες είναι διαρκώς επιτυχείς στο να διαχειριστούν την καινοτομία ξεπερνούν τους ανταγωνιστές τους όσον αφορά την ανάπτυξη, την οικονομική απόδοση και την απασχόληση και ότι τα ευρύτερα κοινωνικά οφέλη της καινοτομίας είναι ακόμη μεγαλύτερα.

Εντούτοις, η διοίκηση της καινοτομίας δεν είναι ούτε απλή ούτε αυτόματη. Απαιτεί ικανότητες και γνώσεις που διαφέρουν σημαντικά από τις καθιερωμένες επιχειρησιακές πρακτικές και εμπειρίες, καθώς τα περισσότερα προγράμματα εκπαίδευσης και συμβουλευτικής στη διοίκηση επιχειρήσεων αποσκοπούν στη διατήρηση της σταθερότητας. Σαν αποτέλεσμα, οι περισσότεροι οργανισμοί είτε απλώς δεν διαχειρίζονται επισήμως τη διαδικασία της καινοτομίας είτε τη διοικούν για ένα συγκεκριμένο στόχο. Εμείς υποστηρίζουμε ότι μια επιτυχημένη στρατηγική διοίκησης καινοτομίας είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη διοίκηση μιας μόνο πλευράς, όπως η δημιουργικότητα, η έρευνα και εξέλιξη ή η ανάπτυξη προϊόντων. Εδώ συνεχίζουμε να προωθούμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, η οποία αφορά στις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των αλλαγών στις αγορές, της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.