NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Χειρουργική / Σύγχρονη Χειρουργική Διάγνωση και Θεραπεία 3η έκδοση

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Σύγχρονη Χειρουργική Διάγνωση και Θεραπεία 3η έκδοση
Way Doherty Gerard

Εκδόσεις
Broken

ISBN: 978-996-327-449-9
Σελίδες: 992
Σχήμα: 21 x 29cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 105 €

προσθήκη στο καλάθι
Σύγχρονη Χειρουργική Διάγνωση και Θεραπεία 3η έκδοση

 Το βιβλίο Σύγχρονη Χειρουργική Current: Διάγνωση & Θεραπεία αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή γνώσεων για τα νοσήματα που αντιμετωπίζονται από τους Χειρουργούς. Όπως και τα άλλα βιβλία από τη σειρά Lange, εστιάζει στη γρήγορη ανάλυση των μείζονων διαγνωστικών χαρακτηριστικών και την ακριβή περιγραφή των διαδικασιών και της εξέλιξης μιας πάθησης, που ακολουθείται από τις επιλογές για οριστική διάγνωση και θεραπεία. Συζητούνται η επιδημιολογία, η παθοφυσιολογία και τα παθολογοανατομικά ευρήματα στο βαθμό που συνεισφέρουν στην επίτευξη του σκοπού βιβλίου, που είναι η φροντίδα του ασθενούς. Περίπου το 1/3 του βιβλίου εστιάζει σε γενικά παθολογικά και χειρουργικά θέματα που είναι σημαντικά για την αντιμετώπιση όλων των ασθενών.

Το βιβλίο επίσης περιλαμβάνει για τον αναγνώστη περιορισμένες σύγχρονες αναφορές από τη διεθνή βιβλιογραφία, με την ευχή να αναζητηθούν ειδικές πρόσθετες λεπτομέρειες. Λόγω της φύσης του βιβλίου, μπορεί να χρειάζεται πιο εστιασμένη ανάλυση για εξήγηση λεπτομερειών σε ειδικά θέματα.
Αυτό το βιβλίο έχει δομηθεί με βάση τα οργανικά συστήματα. Τα πρώτα κεφάλαια παρέχουν γενικές πληροφορίες για τη σχέση μεταξύ χειρουργών και ασθενών (Κεφάλαιο 1), την εκπαίδευση και τον επαγγελματισμό (Κεφάλαιο 2), την προεγχειρητική προετοιμασία (Κεφάλαιο 3), τη μετεγχειρητική φροντίδα (Κεφάλαιο 4), και τις χειρουργικές επιπλοκές (Κεφάλαιο 5). Τα επόμενα κεφάλαια ασχολούνται με την επούλωση τραύματος, τη φλεγμονή, τη λοίμωξη, τα αντιβιοτικά, τη ρύθμιση υγρών και ηλεκτρολυτών, και το μεταβολισμό και τη διατροφή του χειρουργικού ασθενούς. Τα κύρια κεφάλαια που αφορούν τα συστήματα οργάνων ξεκινούν με το κεφάλαιο των όγκων της κεφαλής και του τραχήλου και τελειώνουν το κεφάλαιο της χειρουργικής άκρας χειρός. Η κάλυψη ολοκληρώνεται με τα κεφάλαια της παιδοχειρουργικής, της ογκολογίας και της μεταμόσχευσης οργάνων.