NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Τεχνικά / Μαθηματικά / Μαθηματικά Χρηματοδότησης και Στοιχεία Ασφαλιστικών Μαθηματικών 4η έκδοση

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Μαθηματικά Χρηματοδότησης και Στοιχεία Ασφαλιστικών Μαθηματικών 4η έκδοση
Ευθύμογλου Πρόδρομος, Ελευθεριάδης Ιορδάνης

Εκδόσεις
Broken

ISBN: 978-996-327-483-3
Σελίδες: 308
Σχήμα: 21 x 29cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 50 €

προσθήκη στο καλάθι
Μαθηματικά Χρηματοδότησης και Στοιχεία Ασφαλιστικών Μαθηματικών 4η έκδοση

 Το βιβλίο αυτό πιστεύω ότι θα αποδειχθεί επίσης ιδιαίτερα χρήσιμο και στα στελέχη των ιδιωτικών και δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να γνωρίζουν πως αναλύονται τα χρηματοοικονομικά προβλήματα στα πλαίσια των προϋπολογισμών και των ταμειακών προγραμμάτων. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σ? εκείνα τα στελέχη που είναι υπεύθυνα για τη διαμόρφωση εισηγήσεων και τη λήψη αποφάσεων σε θέματα στα οποία ο χρόνος αποτελεί τον κύριο προσδιοριστικό παράγοντα, και γενικότερα που είναι υπεύθυνα για την αποτελεσματική επιλογή των πηγών άντλησης και των χρήσεων κεφαλαίων στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του βιβλίου είναι ο συνδυασμός, με ισορροπημένο τρόπο, της μαθηματικής θεωρίας με παραδείγματα. Ο συν-δυασμός αυτός επιτρέπει στον προπτυχιακό φοιτητή να κατανοήσειαπό τη μια πλευρά τις πρακτικές πλευρές και τις εφαρμογές του αντικειμένου και από την άλλη, το πως χρησιμοποιείται η θεωρία στην αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινής ζωής. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του βιβλίου είναι ότι οι διάφορες έννοιες εισάγονται σταδιακά. Το γεγονός αυτό διευκολύνει τη μελέτη των θεμάτων και επιτρέπει την αξιοποίηση του πλεονεκτήματος της αρχής της επανάληψης.

Σκοπός της παρούσας έκδοσης του βιβλίου είναι η επικαιροποίηση και εναρμόνιση του κειμένου και των αριθμητικών δεδομένων ώστε η γνώση να ανταποκρίνεται πληρέστερα στις σημερινές συνθήκες. Σε όλα τα παραδείγματα εμφανίζεται και η διαδικασία επίλυσής τους με χρήση του excel. Για το λόγο αυτό στο τέλος του βιβλίου προστέθηκε Παράρτημα στο οποίο εμφανίζονται οι βασικές συναρτήσεις του λογισμικού αυτού.