NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Οικονομικά / Οικονομία / Μακροοικονομική / Εισαγωγή στην Οικονομική: Μικροοικονομική

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Εισαγωγή στην Οικονομική: Μικροοικονομική
Sloman John, Wride Alison, Garratt Dean

Εκδόσεις
Broken

ISBN: 978-996-327-441-3
Σελίδες: 720
Σχήμα: 21 x 29cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 100 €

προσθήκη στο καλάθι
Εισαγωγή στην Οικονομική: Μικροοικονομική

 Το βιβλίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στον κόσμο των οικονομικών και είναι συνεπώς ιδανικό για όσους δεν πρόκειται να εμβαθύνουν στο θέμα πέρα από το εισαγωγικό επίπεδο.

Παρ? όλα αυτά, μέσω της προσεκτικής σκιαγράφησης ενός ολοκληρωμένου θεμελίου και μέσω της συμπερίληψης ορισμένων περιεχομένων σε διακεκριμένες ενότητες που γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στα εισαγωγικά περιεχόμενα και την οικονομική θεωρία δεύτερου επιπέδου, το βιβλίο καλύπτει ικανοποιητικά τις ανάγκες όσων πρόκειται να εξειδικευτούν στα οικονομικά.
Στη νέα αυτή έκδοση έχουμε ενσωματώσει τις πρόσφατες εξελίξεις στην μακροοικονομική, όπως ο τονισμός της σημασίας των ισολογισμών και του συστημικού κινδύνου.
Έχουμε επίσης δώσει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στη συμπεριφορική οικονομική θεωρία και στη σημασία της διάρθρωσης και της κουλτούρας των θεσμών.
Επίσης, δείχνουμε με ποιον τρόπο πολλές από τις θεωρίες αναπτύχθηκαν προκειμένου να ερμηνεύσουν τα προβλήματα που υπήρχαν κάποια στιγμή. Εξακολουθούμε λοιπόν να τονίζουμε τη σύνδεση ανάμεσα στην ιστορία της οικονομικής σκέψης και της οικονομικής ιστορίας.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα