NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Λογιστική-Οικονομική επιχειρήσεων / Οδηγός Εφαρμογής των διατάξεων του Κανονισμού Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Οδηγός Εφαρμογής των διατάξεων του Κανονισμού Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων
Δεσπότης Αντώνης

Εκδόσεις
Πιμ Εργασιακή

ISBN: 978-618-826-273-7
Σελίδες: 290
Σχήμα: 17 x 24 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 47.7 €

προσθήκη στο καλάθι

 Μετά την έκδοση της με αριθμ. Φ10221/οικ26816/929/30/11/2011 Υ.Α. με την οποία αντικαταστάθηκε εξ ολοκλήρου η παρ.1 του άρθρου 104 του Κ.Α. του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ νυν ΕΦΚΑ και από 1-1-2012 εξαιρέθηκαν ή προστέθηκαν της προστασίας του Κ.Β.Α.Ε. συγκεκριμένες εργασίες και ειδικότητες κρίναμε αναγκαία την έκδοση του νέου Οδηγού Εφαρμογής των διατάξεων του Κανονισμού Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων που έχει σαν σκοπό να δώσει στον αναγνώστη γρήγορα, εύκολα, αναλυτικά και απολύτως αξιόπιστα τη γνώση της ορθής ή μη υπαγωγής στις διατάξεις του Κανονισμού Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτωντου απασχολούμενου προσωπικού ανάλογα με το είδος της εργασίας και την ειδικότητα απασχόλησης αυτού.

 
Περιέχει κατατοπιστικό αλφαβητικό ευρετήριο καθώς και κατά περίπτωση ανάλυση της διάταξης, ανάλυση των εννοιολογικών όρων αυτής, επισημάνσεις και οδηγίες πρακτικής εφαρμογής της διάταξης (με παραδείγματα κατανόησης όπου απαιτείται).
 
 Επίσης, θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες ? οδηγίες εφαρμογής των διατάξεων του Κανονισμού που αφορούν γενικά τους Υπαγόμενους στον Κ.Β.Α.Ε. όπως θέσπιση του Κανονισμού, τι ισχύει στην πρόσκαιρη μετάθεση, στην άδεια, στην ασθένεια στη μητρότητα, στην επίσχεση εργασίας, στη διαθεσιμότητα κ.λπ., ποιοι χρόνοι μπορούν ή δεν μπορούν να εξαγορασθούν, τι ισχύει για την αναδρομική ασφάλιση στον Κ.Β.Α.Ε., τι ισχύει για την τυπική ασφάλιση κ.λπ.
 
Επιπλέον, για την πληρότητα της έκδοσης του εν λόγω οδηγού σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι στους απασχολούμενους σε εργασίες ή ειδικότητες που από 1/1/2012 εξαιρέθηκαν από τα ΒΑΡΕΑ και οι οποίοι μέχρι 31/12/2011 είχαν πραγματοποιήσει 3600 ημέρες εργασίας οι παλαιοί ασφαλισμένοι ή 3375 οι νέοι ασφαλισμένοι δόθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουν να ασφαλίζονται στα ΒΑΡΕΑ, για τις εργασίες και ειδικότητες που από 1/1/2012 εξαιρέθηκαν από τον Κανονισμό συμπεριλαμβάνεται παράρτημα με ξεχωριστό αναλυτικό ευρετήριο και με κατά περίπτωση ανάλυση των διατάξεων.