NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Παθολογία / Παιδιατρική / Αξιολόγηση της Κινητικής Εξέλιξης του Αναπτυσσόμενου Βρέφους

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Αξιολόγηση της Κινητικής Εξέλιξης του Αναπτυσσόμενου Βρέφους
Martha C. Piper, Johanna Darrah

Εκδόσεις
Παρισιάνου

ISBN: 978-960-583-307-7
Σελίδες: 256
Σχήμα: 17 x 24 εκ.
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2018

Τιμή | 40 €

προσθήκη στο καλάθι
Αξιολόγηση της Κινητικής Εξέλιξης του Αναπτυσσόμενου Βρέφους

 Ένας από τους σπουδαιότερους δείκτες της υγείας των παιδιών είναι η κινητική τους ανάπτυξη κατά τη βρεφική ηλικία. Η κλίμακα Alberta Infant Motor Scale (AIMS), που παρουσιάζεται στην ελληνική έκδοση αυτού του βιβλίου, είναι μια από τις πιο έγκυρες και αξιόπιστες κλίμακες αξιολόγησης της βρεφικής κινητικής ανάπτυξης, από τη γέννηση έως το στάδιο της ανεξάρτητης βάδισης.

Το βιβλίο περιέχει θεωρητικές γνώσεις αναφορικά με την κινητική ανάπτυξη των βρεφών, τη δημιουργία της κλίμακας AIMS και τη σύγκρισή της με άλλες κλίμακες κινητικής αξιολόγησης. Πλαισιώνεται από εικόνες και γραφήματα, ώστε να κατανοηθεί πλήρως ο τρόπος πρακτικής εφαρμογής της στα εξεταζόμενα βρέφη. Στην ελληνική έκδοση έχει προστεθεί ένα επιπλέον κεφάλαιο σχετικά με τη στάθμιση της κλίμακας AIMS στον ελληνικό πληθυσμό τελειόμηνων και πρόωρων βρεφών.

Είναι ένας απαραίτητος οδηγός για φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, παιδίατρους, νεογνολόγους, παιδονευρολόγους, αλλά και για κάθε επαγγελματία υγείας που έχει γνώσεις σχετικά με τη βρεφική κινητική ανάπτυξη.