NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Δερματολογία / Δερματολογία: Έγχρωμο Εικονογραφημένο Εγχειρίδιο 6η Έκδοση

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Δερματολογία: Έγχρωμο Εικονογραφημένο Εγχειρίδιο 6η Έκδοση
David J. Gawkrodger, Michael R. Ardern-Jones

Εκδόσεις
Παρισιάνου

ISBN: 978-960-583-290-2
Κωδικός: 68401239
Σελίδες: 142
Σχήμα: 21.0 x 28.0 cm/Βάρος 0.448 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 33 €

προσθήκη στο καλάθι
Δερματολογία: Έγχρωμο  Εικονογραφημένο  Εγχειρίδιο  6η  Έκδοση

 Η «Δερματολογία: έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο» 6η έκδοση είναι το ιδανικό βοήθημα για τον σύγχρονο φοιτητή της Ιατρικής, τον ειδικευόμενο, τον επιμελητή ιατρό δερματολογίας ή τον παθολόγο, τους νοσηλευτές ή τον γενικό ιατρό. 

Οι ενότητες που καλύπτουν τις σημαντικές πτυχές της κλινικής δερματολογίας περιλαμβάνουν περιλήψεις της βασικής βιολογίας του δέρματος και των σχετικών επιστημών που υποστυλώνουν την κλινική πράξη, όπως επίσης και συμβουλές σχετικά με εδραιωμένες και αναδυόμενες θεραπείες των δερματολογικών παθήσεων, οι οποίες αντανακλούν την ολοένα και αυξανόμενη χρήση των τεχνολογικών μέσων. Επιπλέον, παρέχεται καθοδήγηση αναφορικά με δερματολογικές επείγουσες καταστάσεις.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στη νέα και ενισχυμένη κάλυψη των κύριων και αναδυόμενων κλάδων, μεταξύ των οποίων ο καρκίνος του δέρματος, οι βιολογικές θεραπείες, η ψυχοδερματολογία, η δερματολογική χειρουργική, οι κοσμητικές επεμβάσεις, οι δερματοπάθειες των γεννητικών οργάνων, τα εξανθήματα στην κύηση, οι δερματοπάθειες που σχετίζονται με ζυμομύκητες, η δερματίτιδα εξ επαφής και οι επιδερμικές δοκιμασίες.
Κάθε επιμέρους επιστημονικό θέμα αναπτύσσεται αυστηρά σε ένα δισέλιδο και στο τέλος παρατίθεται σύνοψη των κυριότερων σημείων. Οι έγχρωμες φωτογραφίες, οι εικόνες και οι πίνακες καθιστούν την ανάγνωση πιο ενδιαφέρουσα διαφωτίζοντας σημαντικά σημεία του κυρίως κειμένου και διευκολύνουν την κωδικοποίηση της γνώσης. 
Η σειρά βιβλίων ICT («Έγχρωμο εικονογραφημένο εγχειρίδιο») έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τον έπαινο της διεθνούς ακαδημαϊκής και ιατρικής κοινότητας. Τίτλοι της αποτελούν βασικά διδακτικά εγχειρίδια στο πρόγραμμα σπουδών πολλών ιατρικών σχολών.