NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Παθολογία / Θεραπευτική Εσωτερικών Νόσων (10η Έκδοση)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Θεραπευτική Εσωτερικών Νόσων (10η Έκδοση)
Σπυρίδων Δ. Μουλόπουλος

Εκδόσεις
Παρισιάνου

ISBN: 978-960-583-243-8
Κωδικός: 68400864
Σελίδες: 792
Σχήμα: 17,5x24cm/Βάρος 1.516 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 85 €

προσθήκη στο καλάθι
Θεραπευτική Εσωτερικών Νόσων (10η Έκδοση)

 Οι ραγδαίες εξελίξεις στη Θεραπευτική των εσωτερικών νόσων, δηλαδή εκείνων που ανήκουν στις διάφορες υποειδικότητες της Παθολογίας, επιβάλλουν τη συχνή αναθεώρηση του περιεχομένου ενός συγγράμματος αναφοράς, όπως το παρόν. 

Έτσι, η 10η έκδοση του βιβλίου περιλαμβάνει όσα νεότερα στοιχεία προέκυψαν από τις πολυεθνικές μελέτες, που αποτελούν τη βάση της τεκμηριωμένης Ιατρικής. Ειδικότερα προστέθηκαν αγωγές αντιμετωπίσεως συνδρόμων, όπως η δυσαυτονομία, η διαστολική καρδιακή ανεπάρκεια, η πνευμονίτις, η περιοριστική μυοκαρδιοπάθεια, η νόσος Ebola, το σύνδρομο Ζίκα κ.λπ. Περιελήφθησαν επίσης νεότερα φάρμακα, όπως αντιβιοτικά, χημειοθεραπευτικά, ανοσοτροποποιητικά, μονοκλωνικά κ.ά. 
Επιπλέον περιλαμβάνονται όσα στοιχεία έχουν πρακτική σημασία από μελέτες αναγόμενες στις προσπάθειες της τελευταίας δεκαετίας προς την κατεύθυνση της «εξατομικευμένης ή προσωποποιημένης» Ιατρικής, με βάση ευρήματα από το γονιδίωμα του κάθε αρρώστου. Τα δεδομένα αυτά δεν καλύπτουν βέβαια παρά μέρος των απαραίτητων για την καθημερινή πράξη γνώσεων.