NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Παθολογία / Robbins and Cotran 'Ατλας Παθολογικής Ανατομικής (3η έκδοση)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Robbins and Cotran 'Ατλας Παθολογικής Ανατομικής (3η έκδοση)
Edward C. Klatt

Εκδόσεις
Παρισιάνου

ISBN: 978-960-583-236-0
Σελίδες: 598
Σχήμα: 21.0 x 28.0cm/Βάρος 1.646 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 65 €

προσθήκη στο καλάθι
Robbins and Cotran 'Ατλας Παθολογικής Ανατομικής (3η έκδοση)

 Σε μια εποχή στην οποία η εικόνα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, η φωτογραφία έρχεται με ρόλο-κλειδί στη διερεύνηση και στη μελέτη παθολογικών καταστάσεων, ώστε ο κλινικός στην κυριολεξία να έχει μια ολοκληρωμένη «εικόνα» για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και την πάθηση του ασθενούς.

Το βιβλίο «Robbins και Cotran, 'Ατλας Παθολογικής Ανατομικής», υπηρετεί απολύτως και με επιτυχία αυτόν τον σκοπό. Παραθέτει εκτενές, έγχρωμο φωτογραφικό υλικό, χωρισμένο ανά κεφάλαια, όπου κάθε κεφάλαιο πραγματεύεται αποκλειστικά ένα σύστημα, ένα όργανο, μία παθογόνο κατάσταση. Ουσιαστικά, τα μόνα κείμενα του βιβλίου αυτού αφορούν στις λεζάντες των εικόνων και ο χαρακτήρας τους είναι επεξηγηματικός. Η τεχνολογία για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πολύτιμος αρωγός, καθώς οι φωτογραφίες δεν αφορούν μόνο σε φυσικές λήψεις, αλλά και σε εικόνες από το μικροσκόπιο, ακτινογραφίες, εικόνες από μαγνητικές ή υπολογιστικές τομογραφίες, που επιτρέπουν στον αναγνώστη να αποτυπώσει οπτικά τα επιμέρους όργανα του ανθρώπινου οργανισμού και τις διαταραχές που εμφανίζουν.
Παρ? όλο που πολλοί άτλαντες κυκλοφορούν στην παγκόσμια και στην ελληνική βιβλιογραφία, η ενημερωμένη έκδοση αυτού του βιβλίου αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του φοιτητή, του ειδικευόμενου αλλά και του κλινικού ιατρού.