NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Δίκαιο-Νομικά Βιβλία / Ιδιωτικό δίκαιο / Δίκαιο της ιδιωτικής ασφάλειας

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Δίκαιο της ιδιωτικής ασφάλειας
Παπαϊωάννου Ζωή

Εκδόσεις
Σάκκουλα

ISBN: 978-960-568-672-7
Σελίδες: ΧΧ + 590
Σχήμα: 17 x 24 εκ.
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2018

Τιμή | 49 €

προσθήκη στο καλάθι

 

Το παρόν έργο φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νομικό εργαλείο υπαγωγής της λειτουργίας των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας στην αναλογική εφαρμογή των αρχών και διατάξεων του αστυνομικού δικαίου, η οποία θα εξασφαλίσει την αποτελεσματική ανάπτυξη και προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Το παρόν έργο απευθύνεται κατεξοχήν, στους ερμηνευτές και εφαρμοστές του δικαίου.

Λόγω δε του ιδιαίτερου αντικειμένου του και της εξαντλητικής ανάλυσης της σχετικής νομοθεσίας και της νομολογίας, το δίκαιο αυτό καθίσταται απαραίτητο εργαλείο για την εκπαίδευση, την διαρκή επιμόρφωση και την καθημερινή άσκηση των καθηκόντων των επαγγελματιών της ιδιωτικής ασφάλειας είτε πρόκειται για το απλό προσωπικό που αναλαμβάνει τα προβλεπόμενα καθήκοντα φύλαξης, είτε για τα ανώτερα διοικητικά στελέχη των ΙΕΠΥΑ.

Το παρόν βιβλίο, όμως, αποτελεί απαραίτητο οδηγό και για τα αρμόδια κρατικά όργανα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν επιφορτιστεί με την εποπτεία και τον έλεγχο της εύρυθμης λειτουργίας των ΙΕΠΥΑ και της σύννομης άσκησης των καθηκόντων του προσωπικού τους.