NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Ξένη Πεζογραφία / Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα / Επιστροφή από το σκοτάδι

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Επιστροφή από το σκοτάδι
Nicci French

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-960-605-459-4
Σελίδες: 416
Σχήμα: 140 x 205CM
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 07/02/2018

Τιμή | 9.9 €

προσθήκη στο καλάθι

 Περιγραφή Βιβλίου

ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΗ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ? ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ?

Η ?μπι Ντέβερο δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε πώς βρέθηκε εκεί. Είναι τόσο τρομαγμένη, που μόλις και μετά βίας θυμάται πώς τη λένε, αλλά είναι σίγουρη για ένα και μόνο πράγμα: ότι θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτόν τον εφιάλτη. Ωστόσο, ακόμη κι αν τα καταφέρει να επιστρέψει πίσω, στον κόσμο των ζωντανών, η ?μπι ξέρει ότι εκείνος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κάπου εκεί έξω, ψάχνοντας να τη βρει. Και την επόμενη φορά, μπορεί να μην τα καταφέρει να ξεφύγει?

Σχετικά με τους Συγγραφείς Nicci French

Το όνο΅α Nicci French είναι ψευδώνυ΅ο για το συγγραφικό ζεύγος των δη΅οσιογράφων Nicci Gerrard και Sean French. Δεν είναι ζευγάρι ΅όνο στη συγγραφή, αλλά και στη ζωή. Είναι παντρε΅ένοι και κατοικούν στο Σάφολκ. Υπάρχουν πολλά ΅υθιστορή΅ατα που έγιναν επιτυχίες ΅ε την υπογραφή Nicci French: The Memory Game, The Safe House, Killing Μe Softly, Beneath the Skin, Secret Smile, Catch Me When I Fall, Losing You, Until It?s Over, What To Do When Someone Dies, Complicit κ.ά. Από τις Εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν η σειρά ΅υθιστορη΅άτων αγωνίας Blue Monday, Tuesday?s Gone, Σκοτεινή Τετάρτη, Ση΅αδε΅ένη Πέ΅πτη, Οργισ΅ένη Παρασκευή, Το Ρέκβιεμ του Σαββάτου, Ματωμένη Κυριακή ΅ε ηρωίδα τη Φρίντα Κλάιν, καθώς και τα ψυχολογικά θρίλερ Επιστροφή από το Σκοτάδι και Το Κόκκινο Δωμάτιο.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα