NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Μυθιστόρημα / Ελληνική Πεζογραφία-2 / Λέμον πάι

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Λέμον πάι
Κωνσταντίνα Μόσχου

Εκδόσεις
Μ. Σιδέρη

ISBN: 978-960-468-190-7
Σελίδες: 320
Σχήμα: 13,7×20,8cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2018

Τιμή | 12.96 €

προσθήκη στο καλάθι

 
«Η κυρία μπήκε στο γραφείο μου στις 26 Μαρτίου, ώρα 9:13. Κάθισε στην πολυθρόνα απέναντί μου, άναψε τσιγάρο, έσκυψε προς το μέρος μου και είπε: Νομίζω πως κάποιος με παρακολουθεί».
      Σ? ένα γρήγορο αστυνομικό μυθιστόρημα, με χιούμορ και ανατροπές, ο ιδιωτικός ερευνητής Στάθης Παντελιάς αναλαμβάνει ταυτόχρονα δύο υποθέσεις: από τη μια η μυστηριώδης Φιλίππα Κοροβέση, η πελάτισσα που φοβάται για τη ζωή της, και από την άλλη το αστυνομικό του δαιμόνιο που τον οδηγεί στην έρευνα για τις περίεργες δολοφονίες τριών μεγιστάνων του πλούτου με βρόμικο παρελθόν. Οι υποψίες του ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ για τη σύνδεση ανάμεσα στις δύο υποθέσεις, άλλοτε τον αποπροσανατολίζουν και άλλοτε τον φέρνουν πιο κοντά στη λύση. Αν δεν υπήρχε τόση αναδουλειά τελευταία, ίσως και να μην αναλάμβανε να εξιχνιάσει όλα αυτά μαζί!
 Ο Στάθης Παντελιάς, στην πρώτη του περιπέτεια, μας παρασύρει με το σκεπτικό του να πιστέψουμε πως ο γρίφος λύθηκε ήδη, κάποιες σελίδες πριν από το τέλος. Μην αφήσετε το βιβλίο, ο ίδιος ξέρει πότε θα πει την τελευταία του λέξη!

Βιογραφικό σημείωμα:
Η συγγραφέας του Λέμον Πάι, Κωνσταντίνα Μόσχου, γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου σπούδασε γραφιστικά και σχέδιο. Από νωρίς ασχολήθηκε με το βιβλίο και τη γραφή, έχοντας στο ενεργητικό της έργα διαφορετικών λογοτεχνικών ειδών (μυθιστορήματα, διηγήματα, θεατρικά, ποίηση). Εργάστηκε στον έντυπο καθημερινό και περιοδικό Τύπο στη διαφήμιση, στη σύνταξη και στην αρχισυνταξία, στη συγγραφή βιβλίων έρευνας για ένθετες εκδόσεις, στην επιμέλεια βιβλίων και στην επικοινωνία. Εκδοθέντα βιβλία της είναι: Ο Θησαυρός του Ποσειδώνα,  Η Πόλη της Υδράηρας και Όσο υπάρχει Ανατολή,  επίσης συνεργάστηκε με την Γ. Παπαλυμπέρη στα μυθιστορήματα Αγάπησα τον Δολοφόνο μου και Όλα για τη Ζωή  μου. Συμμετείχε στα συλλογικά έργα: Ο Τόπος πρόδωσε τον Ένοχο και Θρύλοι του Σύμπαντος IV τόμος

 

Άλλα βιβλία του συγγραφέα