NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Οι Αόρατες ερινύες της καρδιάς

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Οι Αόρατες ερινύες της καρδιάς
Τζόν Μποϊν

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-2431-6
Μετάφραση: Τσιρώνη Έφη
Σελίδες: 696
Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 17/05/2018

Τιμή | 17.91 €

προσθήκη στο καλάθι

Ο Σίριλ δεν είναι αληθινός Έιβερι ? ή τουλάχιστον, έτσι του λένε οι θετοί γονείς του. Και δε θα γίνει ποτέ. Αλλά αν δεν είναι αληθινός Έιβερι, τότε ποιος είναι; 


Παιδί μιας ανύπαντρης έφηβης που την έδιωξαν από το χωριό της και υιοθετημένος, χάρη στη μεσολάβηση μιας καμπούρας καλόγριας, από ένα ζευγάρι εύπορων αν και κάπως εκκεντρικών Δουβλινέζων, ο Σίριλ είναι φτερό στον άνεμο μέσα στον κόσμο, και μόνη του άγκυρα είναι η φιλία του με τον ασύλληπτα πιο λαμπερό και επικίνδυνο Τζούλιαν Γούντμπιντ. Στο έλεος της τύχης και της συγκυρίας, ο Σίριλ θα περάσει όλη του τη ζωή προσπαθώντας να βρει τον εαυτό του, μια ταυτότητα, ένα σπίτι, μια πατρίδα και πολλά ακόμη. 


Σ? αυτό το πιο δυνατό έργο του Μπόιν ως τώρα, βλέπουμε ολόκληρη την ιστορία της Ιρλανδίας από το 1940 μέχρι σήμερα μέσα από τα μάτια ενός συνηθισμένου άντρα. Ένα μυθιστόρημα που θα σας κάνει να γελάσετε και να κλάψετε, θυμίζοντας τη λυτρωτική δύναμη του πνεύματος.

Ο ΤΖΟΝ ΜΠΟΪΝ γεννήθηκε στο Δουβλίνο το 1971. Σπούδασε αγγλική φιλολογία και παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής στο Πανεπιστήμιο του Ίστ ?νγκλια, όπου και τιμήθηκε με το βραβείο Curtis Brown. Έχουν εκδοθεί επτά μυθιστορήματά του για ενηλίκους, ενώ το πρώτο του παιδικό βιβλίο, ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΕ ΠΙΤΖΑΜΑ, αποτέλεσε διεθνές εκδοτικό φαινόμενο, αφού μεταφράστηκε σε περισσότερες από 40 γλώσσες, βρισκόταν επί δύο χρόνια στις υψηλότερες θέσεις στις λίστες των ευπώλητων βιβλίων και πούλησε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν, επίσης, τα μυθιστορήματα του για παιδιά Ο ΝΟΑ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ, που έχει μεταφραστεί σε 24 γλώσσες και ήταν υποψήφιο για πολλά βραβεία, και ΜΠΑΡΝΑΜΠΙ ΜΠΡΟΚΕΤ, που κυκλοφορεί σε 29 χώρες και ήταν επίσης υποψήφιο για διάφορα βραβεία. Το βιβλίο ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΕ ήταν υποψήφιο για το Ιρλανδικό Βραβείο του Παιδικού βιβλίου της Χρονιάς. 

Άλλα βιβλία του συγγραφέα