NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Νευρολογία / Tyldesley & amp; Gryeve: Μύες, νεύρα και κίνηση. Κινησιολογία στην καθημερινή ζωή

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Tyldesley & amp; Gryeve: Μύες, νεύρα και κίνηση. Κινησιολογία στην καθημερινή ζωή
Ian R. McMillan, Gail Carin-Levy

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-583-396-1
Κωδικός: 77115298
Σελίδες: 380
Σχήμα: 17 x 24 εκ.
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2018

Τιμή | 45 €

προσθήκη στο καλάθι
Tyldesley & amp; Gryeve: Μύες, νεύρα και κίνηση. Κινησιολογία στην καθημερινή ζωή

 Πλέον στην 4η έκδοση, το σύγγραμμα Μύες, Νεύρα και Κίνηση είναι εδραιωμένο ως το προεξάρχον κείμενο για τη μελέτη της κίνησης από τους εργασιοθεραπευτές. Το βιβλίο παρέχει καλή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα οστά, οι αρθρώσεις, οι μύες και τα νεύρα επιτρέπουν στο σώμα να εκτελεί κινήσεις κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων.

Τα πρώτα κεφάλαια προσφέρουν ένα θεμέλιο για τη μελέτη της κίνησης, και καθώς προοδεύει το κείμενο, αυξάνεται η προσοχή στη λεπτομέρεια. Η λειτουργική ανατομία σχετίζεται με τις καθημερινές της καθημερινότητας και υποστηρίζεται από δραστηριότητες που αφορούν στην εμπειρία και στην παρατήρηση του τρόπου με τον οποίο εκτελούμε καθημερινά έργα. Τα μετέπειτα κεφάλαια σχετίζονται με την ενσωμάτωση των αισθητικών και κινητικών διεργασιών για την οργάνωση και εκτέλεση της κίνησης.

Η 4η αυτή έκδοση επικαιροποιήθηκε και αναθεωρήθηκε εκτενώς. Με πλούσια και πλέον έγχρωμη εικονογράφηση, στο βιβλίο περιλαμβάνονται επίσης τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Σενάρια περιπτώσεων με ασκήσεις αυτοαξιολόγησης
  • Περιληπτικά πλαίσια
  • Βασικοί όροι
  • Σημειωματάρια πρακτικής άσκησης