NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Χειρουργική / Ιατρική-Χειρουργική νοσηλευτική με μια ματιά (1η Έκδοση)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ιατρική-Χειρουργική νοσηλευτική με μια ματιά (1η Έκδοση)
Ian Peate

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-583-395-4
Κωδικός: 77115288
Σελίδες: 186
Σχήμα: 21Χ29 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2018

Τιμή | 33 €

προσθήκη στο καλάθι
Ιατρική-Χειρουργική νοσηλευτική με μια ματιά (1η Έκδοση)

 Η Παθολογική-Χειρουργική Νοσηλευτική με μια Ματιά αποτελεί το τέλειο εγχειρίδιο για μελέτη και επανάληψη για τους φοιτητές νοσηλευτικής και επαγγελμάτων υγείας. Αυτός ο ευανάγνωστος οδηγός συγκεντρώνει όλες τις βασικές αρχές αναφορικά με την περίθαλψη των ασθενών με φαρμακευτικές και χειρουργικές ανάγκες. Με ελκυστική και ουσιαστική εικονογράφηση, κάθε θέμα καλύπτεται σε δύο σελίδες, διευκολύνοντας την άμεση πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες και την κατανόηση των βασικών εννοιών και πτυχών της φροντίδας του ενήλικου ασθενούς.

.Προσφέρει σαφείς βάσεις για την απόκτηση των απαραίτητων πληροφοριών αναφορικά με την παθολογική και χειρουργική για νοσηλευτές
. Προσεγγίζει το κάθε οργανικό σύστημα μεμονωμένα διερευνώντας τη νοσηλευτική φροντίδα των κύριων χειρουργικών παθήσεων και διαταραχών
. Καλύπτει την αξιολόγηση, τη διατροφή, την αντιμετώπιση του πόνου και τον έλεγχο των λοιμώξεων
. Παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες σε συνοπτική μορφή
Η Παθολογική-Χειρουργική Νοσηλευτική με μια Ματιά είναι το ιδανικό βοήθημα για φοιτητές νοσηλευτικής που αναζητούν μια κατανοητή και εικονογραφημένη σύνοψη σχετικά με τη φροντίδα του ενήλικου ασθενούς.