NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Οι Μοίρες χωρίζουν

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Οι Μοίρες χωρίζουν
Βερόνικα Ροθ

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-2769-0
Μετάφραση: Τριαδά Πηνελόπη
Σελίδες: 464
Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 11/10/2018

Τιμή | 14.94 €

προσθήκη στο καλάθι

 Οι ζωές της Σάιρα και του ?κος χαράσσονται από τη μοίρα τους, από τη στιγμή της γέννησής τους. Και από τη μοίρα δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει. Ο ?κος είναι ερωτευμένος με τη Σάιρα, παρόλο που ξέρει ότι το πεπρωμένο του είναι να πεθάνει υπηρετώντας την οικογένειά της. Και όταν ο πατέρας της Σάιρα, ο Λάζμετ, ένας σκληρός τύραννος, διεκδικεί ξανά τον θρόνο του βασιλείου των Σοτέτ, ο ?κος πιστεύει ότι το τέλος του είναι πιο κοντά από ποτέ.


Καθώς ο Λάζμετ κηρύσσει έναν βίαιο πόλεμο, η Σάιρα και ο ?κος προσπαθούν απεγνωσμένα να τον σταματήσουν. Για τη Σάιρα, αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να αφαιρέσει τη ζωή του ανθρώπου που είναι ?ή μπορεί και να μην είναι? ο πατέρας της. Για τον ?κος, σημαίνει ότι ίσως θα πρέπει να θυσιάσει τη δική του ζωή. Σε μια απρόσμενη ανατροπή, οι δύο νέοι θα ανακαλύψουν πώς κάποιες φορές η μοίρα επεμβαίνει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. 


Η συνέχεια του μυθιστορήματος ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ είναι μια ιστορία γεμάτη ελπίδα, χιούμορ, πίστη και μια αγάπη που τολμά να νικήσει.

Η ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΡΟΘ είναι η συγγραφέας της ευπώλητης σειράς Απόκλιση, που αποτελείται από τέσσερα βιβλία (ΑΠΟΚΛΙΣΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ και ΤΕΣΣΕΡΑ). Ζει με τον άνδρα της στο Σικάγο.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα