NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Κώδικες Φορολογικής Νομοθεσίας / Κώδικας ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών ΙΚΕ ΕΠΕ ΟΕ ΕΕ (4η Εκδοση 2018)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Κώδικας ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών ΙΚΕ ΕΠΕ ΟΕ ΕΕ (4η Εκδοση 2018)
Τότσης Χρήστος

Εκδόσεις
Πάμισος

Σελίδες: 478
Σχήμα: 17 x 24 εκ.
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2018

Τιμή | 45 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η παρούσα 4η έκδοση του παρόντος Κώδικα περιλαμβάνει εκτός  από την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (Ι.Κ.Ε.) και τις Προσωπικές Εταιρείες (Ο.Ε.,Ε.Ε.) που περιελάμβανε η προηγούμενη 3η έκδοση, και την Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης Ε.Π.Ε.). Τούτο κρίθηκε αναγκαίο μετά τις θεμελιώδεις τροποποιήσεις που επέφερε ο νόμος 4541/2018 στις Ε.Π.Ε., ιδίως στην επωνυμία, το εταιρικό κεφάλαιο, τα εταιρικά μερίδια, τον τρόπο σύστασης της εταιρείας , τη δημοσιότητα, τη σύγκληση της συνέλευσης η οποία μπορεί να διεξάγεται πλέον και μέσω τηλεδιάσκεψης , τις αρμοδιότητες αυτής, την αναβίωση της εταιρείας και τη διαχείριση.

 

    Εκτός από την κωδικοποίηση των διατάξεων του Ν. 3190/1955 « περί Ε.Π.Ε.» και την κωδικοποίηση των διατάξεων του Ν. 4072/2012 « περί Ι.Κ.Ε.. Ο.Ε. , Ε.Ε. κλπ» η παρούσα έκδοση περιλαμβάνει και έξι παραρτήματα τα οποία βλ. στον Γενικό Πίνακα Περιεχομένων.

    Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, οι τροποποιούμενες και προστιθέμενες νέα διατάξεις παρατίθενται σε ράστερ για να τις επισημαίνει ευκολότερα ο αναγνώστης.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα