NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Ξένη Πεζογραφία / Ξένη Πεζογραφία Σουηδία / Μείον δεκαοκτώ

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Μείον δεκαοκτώ
Stefan Ahnhem

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-960-605-562-1
Μετάφραση: Νοέλα Ελιασά
Σελίδες: 624
Σχήμα: 140 x 205cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 24/10/2018

Τιμή | 15.93 €

προσθήκη στο καλάθι

 ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΕΡΑ.

Ένα αυτοκίνητο τρέχει με ταχύτητα στους δρόμους του Χέλσινγκμποργκ. Φτάνει στο λιμάνι και ο οδηγός πατά γκάζι και πέφτει στην παγωμένη μαύρη θάλασσα.
ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
Όμως δεν είναι αυτοκτονία. Η αυτοψία αποκαλύπτει ότι αυτός ο άντρας είναι νεκρός εδώ και πολύ καιρό. Δολοφονήθηκε πριν από δύο μήνες και το σώμα του είχε καταψυχθεί στους 18 βαθμούς υπό το μηδέν?
ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Καθώς ανακαλύπτονται όλο και περισσότερα πτώματα, ο Φάμπιαν Ρισκ καλείται να κυνηγήσει έναν δολοφόνο με αποστολή να διατηρεί τα θύματά του στην κατάψυξη και να δημιουργεί το τέλειο σκηνικό θανάτου?

Ο Stefan Ahnhem μεγάλωσε στο Χέλσινγκμποργκ της Σουηδίας και σήμερα ζει στη Στοκχόλμη. Για πολλά χρόνια ήταν σεναριογράφος και έχει δουλέψει σε προσαρμογές του Χένινγκ Μάνκελ στη σειρά Κουρτ Βαλάντερ. Είναι επίσης μέλος στο συμβούλιο των Σουηδών Συγγραφέων. Το Χωρίς Πρόσωπο είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Κέρδισε το Βραβείο Crimetime για Μυθιστόρημα της Χρονιάς στη Σουηδία το 2014 και έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα σε οκτώ γλώσσες. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν ακόμα τα μυθιστορήματα Ένατος Τάφος και Μείον 18ο.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα