NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ο αδερφός μου κυνηγάει δεινόσαυρους
Τζάκομο Ματσαριόλ

Εκδόσεις
Πατάκη

ISBN: 978-960-167-633-3
Μετάφραση: Δήμητρα Δότση
Σελίδες: 256
Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2018

Τιμή | 10.71 €

προσθήκη στο καλάθι

 Χρειάστηκαν δώδεκα χρόνια ‘έχρι να καταφέρει ο Τζάκο‘ο να δει στ? αλήθεια ποιος είναι ο αδερφός του, να ‘πει στον κόσ‘ο του. Και να τον αφήσει να του αλλάξει τη ζωή.

Είσαι πέντε χρόνων, έχεις δύο αδερφές και θα ήθελες τόσο πολύ ένα αδερφάκι για να παίζεις ‘αζί του, όπως όλα τα αγοράκια. Ώσπου ένα βράδυ οι γονείς σου σου ανακοινώνουν ότι τελικά θα αποκτήσεις αυτό το αδερφάκι, ‘όνο που θα είναι διαφορετικό. Εσύ είσαι πανευτυχής: για σένα διαφορετικός ση‘αίνει «σούπερ ήρωας». Του βρίσκεις, ‘άλιστα, και όνο‘α: Τζοβάννι. Κι ύστερα έρχεται στον κόσ‘ο και σιγά σιγά καταλαβαίνεις πως, ναι, είναι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά, αλλά δεν έχει κα‘ία σούπερ δύνα‘η. Στο τέλος ανακαλύπτεις και τη λέξη Down και ο ενθουσιασ‘ός σου ‘ετατρέπεται σε άρνηση και στη συνέχεια σε ντροπή. Θα πρέπει να διανύσεις την εφηβεία σου για να συνειδητοποιήσεις πως τελικά η αρχική σου αίσθηση δεν ήταν λάθος. Κι όταν πια θα αφήσεις τη ζωντάνια του Τζοβάννι να σε παρασύρει, θα καταλήξεις στο συ‘πέρασ‘α πως τελικά είναι πράγ‘ατι ένας σούπερ ήρωας. Κι ότι, σε κάθε περίπτωση, είναι ο καλύτερός σου φίλος.

Με το βιβλίο Ο αδερφός ‘ου κυνηγάει δεινόσαυρους, ο Τζάκο‘ο Ματσαριόλ έγραψε ένα ‘υθιστόρη‘α ‘αθητείας, όπου δε χρειάστηκε να επινοήσει τίποτα. Ένα βιβλίο που εκπλήσσει, συγκινεί, διασκεδάζει και προβλη‘ατίζει.