NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Στο λευκό δρόμο (Β έκδοση)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Στο λευκό δρόμο (Β έκδοση)
John Connolly

Εκδόσεις
Bell

ISBN: 978-960-450-774-0
Μετάφραση: Παλμύρα Ισμυρίδου
Σελίδες: 512
Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 12/2018

Τιμή | 8.91 €

προσθήκη στο καλάθι

 Στη Νότια Καρολίνα, ένας νεαρός μαύρος κινδυνεύει να καταδικαστεί σε θάνατο για το βιασμό και το φόνο της Μάριαν Λαρούς, κόρης ενός από τους ισχυρότερους άντρες της Πολιτείας. Είναι μια υπόθεση που κανείς δε θέλει ν' αγγίξει, μια υπόθεση που έχει τις ρίζες της σε μια αποτρόπαιη πράξη στο παρελθόν?


Ο Τσάρλι Πάρκερ, ωστόσο, δέχεται να την αναλάβει, στο όνομα μιας παλιάς φιλίας. Μα η έρευνά του μοιάζει σύντομα να μετατρέπεται σε κάθοδο στον 'Αδη, σε μάχη με σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν ό,τι πιο πολύτιμο έχει: τη γυναίκα που αγαπά, το αγέννητο παιδί του, την ίδια του την ψυχή?

Γιατί σ' ένα σκοτεινό κελί μιας μακρινής φυλακής, ένας φανατικός ιεροκήρυκας που μισεί τον Πάρκερ ετοιμάζεται να τον καταστρέψει, χρησιμοποιώντας ως όργανά του τους ίδιους τους ανθρώπους που κυνηγάει καθώς κι έναν παράξενο καμπούρη που κρύβει τα δικά του μυστικά στην όχθη ενός ποταμού: τον ασύλληπτο δολοφόνο Σάιρους Νερν.

Ο εφιάλτης κυκλώνει τον Πάρκερ, από τους βάλτους του Νότου ως τα δάση του Βορρά, μέρη τόσο μακρινά μεταξύ τους, που όμως συναντιούνται ?στο ίδιο σημείο που ανταμώνουν και οι πεθαμένοι με τους ζωντανούς: στο Λευκό Δρόμο?

Με τις επανεκδόσεις των πρώτων βιβλίων του #1 bestselling συγγραφέα Τζον Κόνολι, οι Εκδόσεις BELL σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε όλες τις περιπέτειες του ιδιωτικού ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ από την αρχή! Μετά τα συναρπαστικά Κάθε Νεκρό Πράγμα, Το Δέντρο του Θανάτου και Φονικό Είδος, σειρά έχει το τέταρτο βιβλίο του Κόνολι, Στο Λευκό Δρόμο.
Η περιπέτεια αυτή του Τσάρλι Πάρκερ είναι «ένας συνδυασμός ερέβους και φωτός? Όσοι δεν έχετε διαβάσει τα προηγούμενα βιβλία του, σίγουρα θα θέλετε τώρα να το κάνετε» (Booklist). Το Στο Λευκό Δρόμο «επιβεβαιώνει τη φήμη του Connolly ως μεγάλου μαιτρ του σύγχρονου μυθιστορήματος μυστηρίου» (The Sunday Business Post) και, αναμφισβήτητα, είναι «ένα βιβλίο που φέρνει ρίγη στη ραχοκοκαλιά» (Publishers Weekly).
Αν ακόμη δεν έχετε μπει στον κόσμο του Τσάρλι Πάρκερ, τώρα είναι η ευκαιρία, καθώς εκτός από τα πρώτα τέσσερα βιβλία της σειράς, τον Ιανουάριο του 2019 θα επανακυκλοφορήσει το 5ο βιβλίο, Ο Μαύρος ?γγελος, και τον Απρίλιο το 6ο, Οι Κούφιοι ?νθρωποι.
 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Στη Νότια Καρολίνα, ένας νεαρός μαύρος κινδυνεύει να καταδικαστεί σε θάνατο για το βιασμό και το φόνο της Μάριαν Λαρούς, κόρης ενός από τους ισχυρότερους άντρες της Πολιτείας. Είναι μια υπόθεση που κανείς δε θέλει ν? αγγίξει, μια υπόθεση που έχει τις ρίζες της σε μια αποτρόπαιη πράξη στο παρελθόν?
Ο Τσάρλι Πάρκερ, ωστόσο, δέχεται να την αναλάβει, στο όνομα μιας παλιάς φιλίας. Μα η έρευνά του μοιάζει σύντομα να μετατρέπεται σε κάθοδο στον ?δη, σε μάχη με σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν ό,τι πιο πολύτιμο έχει: τη γυναίκα που αγαπά, το αγέννητο παιδί του, την ίδια του την ψυχή?
Γιατί σ? ένα σκοτεινό κελί μιας μακρινής φυλακής, ένας φανατικός ιεροκήρυκας που μισεί τον Πάρκερ ετοιμάζεται να τον καταστρέψει, χρησιμοποιώντας ως όργανά του τους ίδιους τους ανθρώπους που κυνηγάει καθώς κι έναν παράξενο καμπούρη που κρύβει τα δικά του μυστικά στην όχθη ενός ποταμού: τον ασύλληπτο δολοφόνο Σάιρους Νερν.
Ο εφιάλτης κυκλώνει τον Πάρκερ, από τους βάλτους του Νότου ως τα δάση του Βορρά, μέρη τόσο μακρινά μεταξύ τους, που όμως συναντιούνται ?στο ίδιο σημείο που ανταμώνουν και οι πεθαμένοι με τους ζωντανούς: στο Λευκό Δρόμο?

Άλλα βιβλία του συγγραφέα