NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / θρίλερ / The Outsider - Ο ξένος

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

The Outsider - Ο ξένος
Stephen King

Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

ISBN: 978-960-461-891-0
Σελίδες: 672
Σχήμα: 14 x 20,5 εκ.
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2018

Τιμή | 15.93 €

προσθήκη στο καλάθι

 Στο πάρκο της Φλιντ Σίτι ανακαλύπτεται το κακοποιημένο πτώμα ενός αγοριού. Καταθέσεις μαρτύρων και αποτυπώματα ενοχοποιούν έναν από τους πιο αγαπητούς κατοίκους της πόλης, τον Τέρι Μέιτλαντ, προπονητή μπέιζμπολ, δάσκαλο, σύζυγο και πατέρα δύο κοριτσιών.

Ο ντετέκτιβ Ραλφ ?ντερσον διατάζει να συλληφθεί άμεσα, σε δημόσιο χώρο: στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Μέιτλαντ έχει άλλοθι και υποστηρίζει την αθωότητά του, όμως ο ?ντερσον και ο εισαγγελέας φέρνουν στο φως στοιχεία DNA που ισχυροποιούν την ενοχή του.

Ο Μέιτλαντ δεν έχει φυσιογνωμία δολοφόνου.

Μήπως όμως είναι? διπρόσωπος; Μήπως υπάρχει κάποιος? ξένος;

«Αυτό που ξεκινά ως ανθρωποκυνηγητό ενός σωσία παίρνει μια αλλόκοτη τροπή προς το υπερφυσικό. Με αριστοτεχνική χρήση εγκληματολογικών γνώσεων, ο Κινγκ αφηγείται την ιστορία του σ? ένα ρεαλιστικά ψυχρό πλαίσιο, όπου ο τρόμος προβάλλει ανάγλυφα.» ?Publishers Weekly

«Ο Κινγκ ξέρει πώς να ανεβάζει? στροφές, μετατρέποντας την ευχάριστη ανάγνωση μιας καλογραμμένης ιστορίας σε ιλιγγιώδη κούρσα αγωνίας?  σαν να μην υπάρχει αύριο?» ?The Washington Post

Ο Στίβεν Κινγκ είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς της εποχής μας. Έχει γράψει πάνω από 50 μυθιστορήματα, 200 διηγήματα και δοκίμια, με πωλήσεις άνω των 350.000.000 αντιτύπων.  Στα έργα του, πολλά από τα οποία έγιναν ταινίες ή σειρές, συγκαταλέγονται τα ΚάριΤο ΑυτόΣάλεμς Λοτ, Το Κοράκι, το έπος του Μαύρου ΠύργουΗ ΛάμψηΤο Πράσινο ΜίλιΜίζεριΚαρδιές στην ΑτλαντίδαΩραίες Κοιμωμένες που έγραψε μαζί με τον γιο του Όουεν Κινγκ, Εξύψωση. Έχει τιμηθεί με τα βραβεία Bram Stoker και Locus, από τη Βρετανική, Αμερικανική και Διεθνή Ένωση Συγγραφέων Τρόμου, με το Μετάλλιο Διακεκριμένης Συνεισφοράς στα Αμερικανικά Γράμματα και με το Εθνικό Μετάλλιο των Τεχνών των ΗΠΑ, ενώ τo 2016 τιμήθηκε από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου για το Σύνολο του Έργου του. Το 2018 του απονεμήθηκε το σπουδαίο λογοτεχνικό βραβείο PEN.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα