NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Παιδικά βιβλία / Παιδική λογοτεχνία / Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν
Rowling, J. K., 1965-

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-960-274-434-5
Μετάφραση: Καίτη Οικονόμου
Σελίδες: 459
Σχήμα: 14 x 21 εκ./Βάρος: 0.7600 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2013

Τιμή | 13.95 €

προσθήκη στο καλάθι

 «Αυτό που φοβάσαι περισσότερο στον κόσμο είναι? ο φόβος». 

 Ρέμους Λούπιν 


Για δώδεκα ολόκληρα χρόνια, η τρομερή φυλακή του Αζκαμπάν είχε έναν διαβόητο κρατούμενο, τον Σείριο Μπλακ, που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία δεκατριών ανθρώπων με μία και μόνο κατάρα. Γι? αυτόν κυκλοφορούσε η φήμη ότι ήταν αφοσιωμένος ακόλουθος του ?ρχοντα του Σκότους, του Βόλντεμορτ. Τώρα έχει δραπετεύσει, και οι φύλακες του Αζκαμπάν θυμούνται ότι συχνά μουρμουρούσε στον ύπνο του: «Είναι στο "Χόγκουαρτς"? είναι στο "Χόγκουαρτς"». Μήπως ο Μπλακ κυνηγάει τον Χάρι; 

Ο Χάρι Πότερ δεν είναι ασφαλής, ακόμη και μέσα στους τοίχους του μαγικού σχολείου του, περιτριγυρισμένος από τους φίλους του. Και, ακόμη χειρότερα, ένας προδότης ίσως βρίσκεται ανάμεσά τους.

Η ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ είναι η συγγραφέας της πολυβραβευμένης σειράς περιπετειών ΅ε ήρωα τον Χάρι Πότερ, η οποία αποτελείται από εφτά βιβλία, που έχουν πουλήσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν μεταφραστεί σε 79 γλώσσες και έχουν γυριστεί 8 κινηματογραφικές ταινίες από τη Warner Bros. ΅ε τεράστια επιτυχία. Έχει γράψει επίσης τρία συνοδευτικά βιβλία της σειράς, τα δικαιώματα των οποίων διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα ΤΟ ΚΟΥΙΝΤΙΤΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ (τα έσοδα και των δύο τίτλων διατίθενται υπέρ του φιλανθρωπικού ιδρύματος Comic Relief), καθώς και το ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΟΥ (τα έσοδα διατίθενται υπέρ του δικού της φιλανθρωπικού ιδρύ΅ατος Lumos). Ο ιστότοπος και το ηλεκτρονικό κατάστη΅α Pottermore, δικής της ιδιοκτησίας, αποτελούν τον ψηφιακό κό΅βο του Κόσ΅ου της Μαγείας. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ συνεργάστηκε ΅ε τον συγγραφέα Τζακ Θορν και τον σκηνοθέτη Τζον Τίφανι στη θεατρική παραγωγή Ο Χάρι Πότερ και το Καταρα΅ένο Παιδί ? Μέρη Ένα και Δύο, που έκανε πρεμιέρα στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου το 2016. Επίσης, έχει γράψει το μυθιστόρημα για ενηλίκους ΕΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, καθώς και, ΅ε το ψευδώνυ΅ο Ρό΅περτ Γκάλ΅πρεϊθ, τα τρία βιβλία της αστυνο΅ικής σειράς ΅ε ήρωα τον Κόρ΅οραν Στράικ, τα οποία πρόκειται να διασκευαστούν και να προβληθούν από το BBC. Το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ είναι το πρώτο κινη΅ατογραφικό σενάριο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα