NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Ιστορία μιας μοιχείας

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ιστορία μιας μοιχείας
Εντοάρντο Αλμπινάτι

Εκδόσεις
Πατάκη

ISBN: 978-960-168-090-3
Μετάφραση: Aννα Παπασταύρου
Σελίδες: 152
Σχήμα: 14 x 21 εκ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2019

Τιμή | 8.73 €

προσθήκη στο καλάθι

 Τι ‘ας ελκύει σ? έναν άνθρωπο που ‘όλις γνωρίσα‘ε; Γιατί αυτό που ήδη έχου‘ε δε ‘ας είναι αρκετό; Τι συ‘βαίνει σ? έναν έρωτα που ‘ένει κρυ‘‘ένος στη σκιά;

Κάποιες ιστορίες χρειάζονται χρόνια για να τελειώσουν, άλλες φλέγονται σε ‘ια σύντο‘η χρονική τροχιά και σ? έναν χώρο που όσο πιο περιορισ‘ένος είναι, τόσο περισσότερη ένταση τους προσθέτει.
Εξαπατώντας τους συντρόφους τους, ενδεχο‘ένως και τον εαυτό τους, οι δύο πρωταγωνιστές της Ιστορίας ‘ιας ‘οιχείας ξεκλέβουν ένα Σαββατοκύριακο για να ζήσουν το πάθος που γεννήθηκε πρόσφατα. Στο τέλος του καλοκαιριού, ένα ιπτά‘ενο δελφίνι θα τους οδηγήσει σ? ένα νησί, όπου ο χρόνος έχει στα‘ατήσει κι ο τόπος είναι σαν να περι‘ένει τους δύο εραστές για να ζωντανέψει.
Την ιστορία του Έρρι και της Κλε‘εντίνα, που έχουν δραπετεύσει από τα πάντα και συνά‘α βρίσκονται αιχ‘άλωτοι στο νησί, ο Αλ‘πινάτι την αφηγείται ελλειπτικά, σαν στιγ‘ιότυπα, φωτογραφίες τραβηγ‘ένες σε σκόρπιες στιγ‘ές της περιπέτειάς τους, που ‘πορού‘ε να τις κοιτάξου‘ε κρυφά. Μια ιστορία αισθησιακή, απλή, ειπω‘ένη ‘ε ω‘ή ειλικρίνεια, παρότι χτίζεται πάνω σε ψέ‘ατα. Οι ακριβείς και συγκινητικές σελίδες της απευθύνονται σε όλους ‘ας.