NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Πληροφορική / Adobe Illustrator CC Βήμα προς Βήμα Έκδοση 2018

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Adobe Illustrator CC Βήμα προς Βήμα Έκδοση 2018
Brian Wood

Εκδόσεις
Μ.Γκιούρδα

ISBN: 978-960-512-709-1
Μετάφραση: Γκλαβά Μαίρη
Σελίδες: 480
Σχήμα: 170 × 210 mm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 20/05/2019

Τιμή | 36 €

προσθήκη στο καλάθι

 

Ο γρηγορότερος, ευκολότερος και πληρέστερος τρόπος να μάθετε το Adobe Illustrator CCΗ σειρά Βήμα προς Βήμα είναι μία πολύ επιτυχημένη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων και προσφέρει κάτι το οποίο δεν θα βρείτε σε άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα - μία επίσημη εκπαιδευτική σειρά από την Adobe,  που έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη των ειδικών της Adobe.Το Adobe Illustrator CC Βήμα προς Βήμα (έκδοση 2018),  περιέχει 15 μαθήματα, τα οποία καλύπτουν τις βασικές όσο και προηγμένες λειτουργίες του λογισμικού και παρέχει πολυάριθμες συμβουλές και τεχνικές με σκοπό να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί κατά την εργασία σας με το πρόγραμμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε το βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν. 

Με την αγορά αυτού του βιβλίου θα έχετε  και κάποια πολύτιμα πρόσθετα.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ενότητα ''Ξεκινώντας'' για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία των μαθημάτων με τα οποία θα εργασθείτε στα έργα του βιβλίου, που βρίσκονται στο συνοδευτικό CD 

Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο: Το λογισμικό Adobe Illustrator CC (έκδοση 2018), είτε για τα Windows είτε για το macOS. (Το λογισμικό δεν περιλαμβάνεται). 

Σημείωση: Το βιβλίο αυτό δεν αντικαθιστά την τεκμηρίωση, την υποστήριξη, τις ενημερώσεις ή όποια άλλα οφέλη προκύπτουν από την εγγραφή σας ως νόμιμου κατόχου του λογισμικού Adobe Illustrator CC. 

Αποκτήστε ένα δυνατό υπόβαθρο για το Adobe Illustrator CC, μέσω πρακτικών, βήμα προς βήμα, εργασιών για τη δημιουργία λογότυπων, εικονογραφήσεων και αφισών. Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το εργαλείο Shaper και τα Live Shapes μαζί με δυναμικά σύμβολα προκειμένου να προχωράτε εύκολα στη δημιουργία γραφικών. Δημιουργήστε περιεχόμενα για δικτυακούς τόπους και εξάγετέ τα σε πολλές μορφές για να υποστηρίξετε τις σύγχρονες  διαλογικές σελίδες του Web. Θα μάθετε να δημιουργείτε από ακριβείς εικονογραφήσεις έως ζωγραφική ελεύθερης μορφής,  αποκτώντας έτσι σημαντικές δεξιότητες στο Illustrator καθώς θα προχωράτε στα μαθήματα.

"Η σειρά των βιβλίων Βήμα προς Βήμα αποτελεί το καλύτερο εκπαιδευτικό υλικό της αγοράς. Στα βιβλία αυτά περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε για να μάθετε πολύ καλά το λογισμικό που σας ενδιαφέρει: σαφείς εξηγήσεις σε κάθε μάθημα, βήμα προς βήμα οδηγίες και τα αρχεία των εργασιών για τους σπουδαστές".

Barbara Binder, Πιστοποιημένη εισηγήτρια της Adobe , Rocky Mountain Training

Άλλα βιβλία του συγγραφέα