NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Νευρολογία / ABC στην Αναζωογόνηση (6η έκδοση)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

ABC στην Αναζωογόνηση (6η έκδοση)
Jasmeet Soar , Gavin D. Perkins , Jerry Nolan

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-583-058-8
Κωδικός: 41959382
Σελίδες: 130
Σχήμα: 21.0 x 28.0 cm/Βάρος 0.392 kg
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 32 €

προσθήκη στο καλάθι

 Το «ABC στην Αναζωογόνηση» είναι ένας πρακτικός, εικονογραφημένος οδηγός με τις πιο πρόσφατες συμβουλές για την αναζωογόνηση. Απευθύνεται στον μη εξειδικευμένο αναγνώστη και παρέχει τον πυρήνα της γνώσης σχετικά με την αντιμετώπιση της καρδιοαναπνευστικής ανακοπής.
Καλύπτει τα αίτια και την πρόληψη της καρδιακής ανακοπής, παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη βασική και την προηγμένη υποστήριξη ζωής για ανηλίκους, παιδιά και νεογνά, και συζητά το ζήτημα της αναζωογόνησης σε μια σειρά συνθηκών τόσο εντός όσο και εκτός του νοσοκομείου.
Ιδανικό βιβλίο για όλους τους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, συμπεριλαμβανομένων των ειδικευόμενων ιατρών, φοιτητών της ιατρικής, γενικών ιατρών, του παραϊατρικού προσωπικού και των νοσηλευτών. Είναι, επίσης, χρήσιμο για τους επαγγελματίες προνοσοκομειακής περίθαλψης, τους εκπαιδευόμενους στην επείγουσα ιατρική, τους υπαλλήλους στον τομέα της αναζωογόνησης και όλους όσοι διδάσκουν αναζωογόνηση.
Κάθε βιβλίο της σειράς ΑΒC ακολουθεί την ίδια δομή, χρησιμοποιώντας τη βασισμένη στο πρόβλημα προσέγγιση με την έκθεση συγκεκριμένων περιστατικών και τη συστηματική καθοδήγηση του αναγνώστη όσον αφορά τη σύνθεση των παρεχόμενων πληροφοριών. 
Η πολύτομη σειρά ΑΒC, καλύπτοντας μια ευρεία ιατρική θεματολογία αλλά και ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος, έχει αναδειχθεί παγκοσμίως σε ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την άσκηση της καθημερινής κλινικής πράξης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη φοιτητών και ιατρών κάθε ειδικότητας.