NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Έλληνες Εκδότες / Εκδόσεις Συμμετρία / Σαμαράς Κλεάνθης / Θησαυροί, βραχογραφίες, σημάδια ερμηνείες λύσεις (Β' Έκδοση)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Θησαυροί, βραχογραφίες, σημάδια ερμηνείες λύσεις (Β' Έκδοση)
Σαμαράς, Κλεάνθης

Εκδόσεις
Ιδιωτική Έκδοση

ISBN: 978-960-93-5381-6
Σελίδες: 173
Σχήμα: 25χ18cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 10/5/2016

Τιμή | 50 €

προσθήκη στο καλάθι
Θησαυροί, βραχογραφίες, σημάδια ερμηνείες λύσεις (Β' Έκδοση)

 

Η νέα έκδοση του βιβλίου ΘΗΣΑΥΡΟΙ-ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ -ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ'' 2Η ΕΚΔΟΣΗ απο τον Κλεάνθη Π. Σαμαρά ο Κλεάνθης Σαμαράς παρουσιάζει, με υπευθυνότητα, πολύ μεράκι, με καινούργια (αδημοσίευτα) πρωτότυπα σχεδιαγράμματα, πρόσφατες φωτογραφίες από σημάδια και για πρώτη φορά ταξινομημένα όλα τα χρυσά και ασημένια νομίσματα που κυκλοφορούσαν στην διάρκεια της οθωμανικής αυτοκρατορίας (OTTOMAN EMPIRE) με τις κατά προσέγγιση τιμές τους. Σ' αυτό το βιβλίο ξεχωρίζουν οι αφηγήσεις, οι αληθινές ιστορίες και τα διάφορα σχεδιαγράμματα για αποκρύψεις θησαυρών από κομιτατζήδες -αγωνιστές στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Τα μοναστήρια για να αντιμετωπίσουν τα δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη που συχνά επέβαλε ο κατακτητής κατέφευγαν στη «ζητεία». Μοναχοίοιλεγόμενοι «ταξιδιώτες», αναλάμβαναν πολύμηνες περιοδείες για την οικονομική ενίσχυση των μονών, μεταφέροντας τις περισσότερες φορές σημαντικά χρηματικά ποσά.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα