NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Παιδικά βιβλία / Το Θεότρελο δεντρόσπιτο με τους 78 ορόφους

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Το Θεότρελο δεντρόσπιτο με τους 78 ορόφους
Αντι Γκρίφιθς

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-3119-2
Μετάφραση: Πάλλη Έρρικα
Σελίδες: 392
Σχήμα: 15 x 21 cm
Εξώφυλλο: Πανόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 24/10/2019

Τιμή | 10.98 €

προσθήκη στο καλάθι

 Το φανταστικό δεντρόσπιτο του Αντι και του Τέρι ψηλώνει και θεριεύει αφού απέκτησε άλλους 13 νέους ορόφους. Μπορείτε πλέον να βρείτε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, μια συνδυαστική μηχανή, ένα όχι και τόσο τεντωμένο σκοινί, έναν όροφο με 78 περιστρεφόμενα πιάτα, ένα γιγάντιο αυγό που δεν έχει εκκολαφθεί, μια αίθουσα δικαστηρίου με έναν δικαστή ρομπότ ονόματι Έντουαρντ Σφυροκέφαλος, ένα ορνιθοσκαλισματόριο, την Αντιλαντ, την Τέριταουν και την Τζίλβιλ, έναν θερινό κινηματογράφο με γιγάντια οθόνη και μια αποθήκη υψηλής ασφάλειας για πατατάκια. Τι περιμένετε, λοιπόν; Ανεβείτε!

Ο ΑΝΤΙ ΓΚΡΙΦΙΘΣ ζει σε ένα 13όροφο δεντρόσπιτο με το φίλο του τον Τέρι και παρέα γράφουν αστεία βιβλία, όπως αυτό που κρατάτε τώρα στα χέρια σας. Ο Αντι γράφει τα κείμενα και ο Τέρι ζωγραφίζει τις εικόνες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, τότε διαβάστε το βιβλίο ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.

Ο ΤΕΡΙ ΝΤΕΝΤΟΝ ζει σε ένα 13όροφο δεντρόσπιτο με το φίλο του τον Αντι και παρέα γράφουν αστεία βιβλία, όπως αυτό που κρατάτε τώρα στα χέρια σας. Ο Τέρι ζωγραφίζει τις εικόνες και ο Αντι γράφει τα κείμενα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, τότε διαβάστε το βιβλίο ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.

 

Αν και ο Γκρίφιθς και ο Ντέντον έχουν ξανασυνεργαστεί σε πολλά άλλα βιβλία, η σειρά τους με το ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ έχει μπεί στις σημαντικότερες λίστες ευπώλητων βιβλίων και έχει πουλήσει ήδη πάνω από 600,000 αντίτυπα από τη πρώτη τους έκδοση το 2011 ενώ τα δικαιώματα της έχει πουληθεί σε 15 γλώσσες μέχρι στιγμής.