NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Ξένη Πεζογραφία / Ξένη πεζογραφία Καναδάς- ΗΠΑ / Η δοκιμασία της καρδιάς

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Η δοκιμασία της καρδιάς
Nora Roberts

Εκδόσεις
Διόπτρα-Elxis

ISBN: 978-618-5394-38-7
Μετάφραση: Ουρανία Τουτουντζή
Σελίδες: 416
Σχήμα: 140 x 205cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 20/11/2019

Τιμή | 12.92 €

προσθήκη στο καλάθι

 H μεγάλη αγάπη της Λόρελ ΜακΜπέιν είναι η ζαχαροπλαστική, και ειδικά οι γαμήλιες τούρτες. Μαζί με τις τρεις καλύτερες φίλες της, την Πάρκερ, την Έμα και τη Μακ, έχουν μια φημισμένη επιχείρηση που διοργανώνει γάμους  δεν θα μπορούσε να ζητήσει πολλά παραπάνω από τη ζωή της.
Δεν εντυπωσιάζεται από τις πολυτέλειες που ζητούν οι περισσότεροι πελάτες τους, αλλά αυτό που σίγουρα θα εκτιμούσε θα ήταν ένας έξυπνος, αποφασιστικός άντρας. Και ο μεγάλος αδερφός της Πάρκερ, ο Ντέλανι, είναι ακριβώς αυτό: έξυπνος και αποφασιστικός. Επίσης, αθλητικός τύπος και περιζήτητος δικηγόρος.

Ερωτευμένη μαζί του από τα παιδικά της χρόνια, η Λόρελ είναι πεπεισμένη ότι ποτέ δεν θα βρει το θάρρος να προσεγγίσει τον Ντέλανι. Υπερπροστατευτικός με την αδερφή του, ποτέ δεν θα ξεπερνούσε τα όρια για να προσεγγίσει μία από τις καλύτερες φίλες της, για να μη δημιουργήσει «επιπλοκές» στην επιχείρησή τους.
Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια, και μια απρόβλεπτη στιγμή πάθους μπορεί να μετατραπεί στα πάντα.

Σχετικά με τη Συγγραφέα Nora Roberts

Η Nora Roberts, γεννημένη σε μια οικογένεια αναγνωστών, δεν θυμάται ποτέ τον εαυτό της να μη διαβάζει ή να μη σκαρώνει ιστορίες. Κατά τη διάρκεια μιας περιβόητης χιονοθύελλας, πήρε μολύβι και χαρτί κι άρχισε να γράφει μια ιστορία. Έτσι ξεκίνησε η σταδιοδρομία της ως συγγραφέα. Ακολούθησαν αρκετά χειρόγραφα και απορρίψεις, ώσπου το 1981 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο της. Σε όλη τη ζωή της, η Nora πάντα περιτριγυριζόταν από άντρες. Δεν ήταν μόνο η μικρότερη στην οικογένειά της, αλλά και το μοναδικό κορίτσι. Αργότερα μεγάλωσε δυο γιους. Έτσι, απέκτησε μια αρκετά καλή εικόνα του τρόπου που λειτουργεί το αντρικό μυαλό, στοιχείο που αποτελεί μια διαρκή απόλαυση για τους αναγνώστες και τις αναγνώστριές της. Είναι μέλος πολλών συγγραφικών ομάδων και έχει τιμηθεί με αμέτρητα βραβεία από τους συναδέλφους της και την εκδοτική βιομηχανία. Πρόσφατα το περιοδικό New Yorker την αποκάλεσε «αγαπημένη συγγραφέα της 

Άλλα βιβλία του συγγραφέα