NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Επιχειρήσεις / Μάρκετινγκ / Αυτό είναι το μάρκετινγκ

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Αυτό είναι το μάρκετινγκ
Seth Godin

Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

ISBN: 978-960-461-984-9
Μετάφραση: Δάφνη Παπαδούδη
Σελίδες: 280
Σχήμα: 14 x 20,5 εκ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 13/11/2019

Τιμή | 14.94 €

προσθήκη στο καλάθι

 Αν θες να σε δουν, μάθε πρώτα να βλέπεις

Μάρκετινγκ για το οποίο μπορείτε να είστε υπερήφανοι!

Ο Σεθ Γκόντιν προσφέρει για πρώτη φορά το απόσταγμα της γνώσης του στο μάρκετινγκ σε ένα εύληπτο, διαχρονικό βιβλίο. Στην καρδιά της προσέγγισής του βρίσκεται μια μεγάλη ιδέα:
Οι μεγάλοι επαγγελ‘ατίες του μάρκετινγκ δεν χρησιμοποιούν τους καταναλωτές για να λύσουν τα προβλήματα της εταιρείας τους -χρησιμοποιούν το μάρκετινγκ για να λύσουν τα προβλήματα άλλων ανθρώπων. Δεν ''κάνουν φασαρία'' απλώς-κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Το πραγματικά ισχυρό μάρκετινγκ βασίζεται στην ενσυναίσθηση, τον συναισθηματικό μόχθο και τη γενναιοδωρία.

Μάθετε να εντοπίζετε το κατάλληλο ακροατήριο, τη μικρότερη βιώσι‘η αγορά· να εμπνέετε εμπιστοσύνη και να εξασφαλίζετε συναίνεση· να υιοθετείτε τις ιστορίες που χρησιμοποιούν οι οπαδοί σας· να βρίσκετε το κουράγιο να δημιουργείτε ένταση και να την εκτονώνετε και, το κυριότερο, να προσφέρετε στους ανθρώπους τα εργαλεία και τις ιστορίες που θα τους επιτρέψουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Είναι καιρός να σταματήσετε να αποφεύγετε την αλήθεια, να στέλνετε μηνύματα σπαμ και να έχετε ενοχές για τη δουλειά σας. Είναι καιρός να σταματήσετε να μπερδεύετε τα στατιστικά στοιχεία των κοινωνικών μέσων με τις προθέσεις του κοινού. Είναι καιρός να σταματήσετε να σπαταλάτε χρήματα για να κλέβετε την προσοχή του κόσμου, γιατί αυτό δεν αποδίδει μακροπρόθεσμα. Είναι καιρός να σας προσέξουν, αλλά αυτό θα γίνει αφού πρώτα μάθετε να παρατηρείτε εσείς.         
 

  • Επίσημο best seller των ΝΥ Times, Wall Street Journal, Amazon
  • Νούμερο 1 επιχειρηματικό βιβλίο στην Ιταλία

Είπαν για το βιβλίο:
«Πιστεύω πως με την ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα δείτε το μάρκετινγκ σαν μια ευγενή περιπέτεια για να επιτύχετε μεγάλη και θετική αλλαγή στον κόσμο.»                                                              
-

Ο Σεθ Γκόντιν είναι συγγραφέας πολλών best seller. Εκατομμύρια άνθρωποι διαβάζουν τα καθημερινά άρθρα του στο seths.blog, ενώ με τα εργαστήριά του βοηθά ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ιδρυτής των altMBA και  Yoyodyne, πρώην αντιπρόεδρος της Yahoo και μέλος του Marketing Hall of Fame.