NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Επιχειρήσεις / Μάρκετινγκ / Τουριστική επικοινωνία (τόμος β')

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Τουριστική επικοινωνία (τόμος β')
Συλλογικό Έργο

Εκδόσεις
Παπαζήση

ISBN: 978-960-02-3509-8
Σελίδες: 300
Σχήμα: 17 x 24 εκ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2019

Τιμή | 14.31 €

προσθήκη στο καλάθι

 Ο Τουρισμός  δεν είναι  μόνο ένας βασικός παράγων για την αύξηση του Α.Ε.Π. της χώρας αλλά αποτελεί και  ένα πολυσύνθετο φαινόμενο με πολιτικές και πολιτισμικές επιπτώσεις στην κοινωνία και με διεπιστημονικές προσεγγίσεις. Προσελκύει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Κοινωνικών Επιστημόνων αλλά και των Θετικών Επιστημόνων. Ιδιαίτερα η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ καθίσταται σημαντική σε περιόδους  κρίσεων.
Στον παρόντα συλλογικό τόμο  εκλεκτοί/ες επιστήμονες αναλύουν τον ρόλο των ΜΜΕ, των νέων μέσων και του διαδικτύου ειδικότερα  στον Τουρισμό, τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις [Κανονισμό της Ε.Ε.] για την προστασία  των προσωπικών δεδομένων, όπως και εξειδικευμένες νομοθετικές ρυθμίσεις για τον τουρισμό αλλά και ειδικά θέματα για τον θεματικό τουρισμό.
Τον πρόλογο υπογράφει ο Θωμάς Γιάγκογλου, Senior Lector in Media Communications of the University of   the  Arts of London .
Ένα βιβλίο χρήσιμο που απευθύνεται κυρίως σε Κοινωνικούς Επιστήμονες, δημοσιογράφους, πολιτικούς νομικούς, παιδαγωγούς, οικονομολόγους  στελέχη του Τουρισμού, αλλά και στο ευρύ κοινό ,τους ταξιδευτές.
Ενα βιβλίο που εμπλουτίζει τη Ελληνική Βιβλιογραφία και αναφέρεται σε έναν τομέα που εξελίσσεται συνεχώς..

Άλλα βιβλία του συγγραφέα