NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Ξένη Λογοτεχνία II / Aγρια Υποταγή

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Aγρια Υποταγή
Showalter Gena

Εκδόσεις
Bell

ISBN: 978-960-620-811-9
Σελίδες: 408
Σχήμα: 06/12/2019
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 06/12/2019

Τιμή | 8.91 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ, Η ΝΙΚΗ Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ?

Κυριευμένος από το δαίμονα της Ήττας, ο Στράιντερ υποφέρει από αδιανόητους πόνους αν χάσει μία πρόκληση. Γι' αυτόν δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο δρόμο του προς τη νίκη. Ώσπου η Κάια, μια σαγηνευτική άρπυια, τον προκαλεί ως τα όρια της απόλυτης υποταγής.

Γνωστή ανάμεσα στις όμοιές της ως «η Απογοητευτική», η Κάια ξέρει ότι ή θα γυρίσει με το χρυσό έπαθλο των Αρπυικών Αγώνων ή θα πεθάνει. Ο Στράιντερ είναι ένας περισπασμός απαγορευτικός, επειδή έχει τον δικό του στόχο -να κλέψει το πρώτο βραβείο, ένα αρχαίο θεϊκό δημιούργημα, πριν από την ανακήρυξη της νικήτριας.

Αλλά καθώς ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιο σκληρός, μόνο ένα βραβείο θα έχει τελικά σημασία -η αγάπη που ούτε η Κάια ούτε ο Στράιντερ φαντάζονταν ποτέ ότι θα ένιωθαν....

Συγγραφέας πολλών bestseller των New York Times, η Τζίνα Σογουόλτερ υπογράφει την εκπληκτική σειρά Οι Aρχοντες του Κάτω Κόσμου, που ενθουσίασε το αναγνωστικό κοινό στην Ευρώπη και την Αμερική.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα