NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Ορθοπαιδική / Ογκολογία / Ιατρική Ογκολογία (1Η ΕΚΔ.)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ιατρική Ογκολογία (1Η ΕΚΔ.)
Hagop M. Kantarjian , Robert A. Wolff , Charles A. Koller

Εκδόσεις
Παρισιάνου

ISBN: 978-960-394-607-6
Σελίδες: 1210
Σχήμα: 21.0 x 28.0cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 75 €

προσθήκη στο καλάθι

 Το εγχειρίδιο «MD Anderson: Ιατρική Ογκολογία» παρουσιάζει λεπτομερώς την εξατομικευμένη διεπιστημονική προσέγγιση της οποίας πρωτοπόρος είναι το University of Texas MD Anderson Cancer Center. Στόχος του συγγράμματος είναι να προσφέρει μια πραγματιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του καρκίνου η οποία θα μπορεί να υπηρετήσει ως οδηγός για τους ογκολόγους όλου του κόσμου.
Η επικαιροποιημένη αυτή δεύτερη έκδοση υπογραμμίζει και συζητά τις πρόσφατες εξελίξεις στις διαγνωστικές διαδικασίες που περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση νέων μοριακών δεικτών και αναθεωρημένων συστημάτων σταδιοποίησης. Επιπλέον, η έκδοση αυτή δίνει έμφαση στο πώς η απεικόνιση και το μοριακό προφίλ μπορούν να αποτρέψουν τη χορήγηση υπερβολικά επιθετικών, τοξικών θεραπευτικών σχημάτων, ή χειρουργικής επέμβασης για την αντιμετώπιση των επιπολής ή ελάσσονος σημασίας όγκων. Εκτός από τα παραπάνω, η δεύτερη έκδοση διαθέτει ειδικούς σχολιασμούς άλλων υποειδικοτήτων από πεδία όπως είναι η πνευμονολογία, η ακτινοθεραπευτική ογκολογία και η χειρουργική για την ανάλυση άλλων πτυχών της διαχείρισης
Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει πληθώρα από πίνακες, διαγράμματα και φωτογραφίες. Σε αυτά περιλαμβάνονται αλγόριθμοι θεραπείας με τη μορφή διαγραμμάτων όπως διενεργείται στην παγκοσμίου φήμης σχολής του MD Anderson. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας παρέχεται ένας πρακτικός οδηγός για τις διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο MD Anderson.
Η δεύτερη έκδοση διαθέτει επίσης σημαντικά νέα κεφάλαια για κύρια θέματα όπως:
 Μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο
 Μυελοϋπερπλαστικά νεοπλάσματα
 Τ-κυτταρικά λεμφώματα
 Καρκίνοι του λεπτού εντέρου και της σκωληκοειδούς απόφυσης
 Φλεγμονώδης καρκίνος του μαστού.