NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Ξένη Πεζογραφία / Ξένη πεζογραφία Καναδάς- ΗΠΑ / Ο διαβόητος

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ο διαβόητος
Johanna Lindsey

Εκδόσεις
Διόπτρα-Elxis

ISBN: 978-618-5394-44-8
Μετάφραση: Χριστίνα Ελιάσα
Σελίδες: 352
Σχήμα: 140 x 205cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 22/01/2020

Τιμή | 12,92 €

προσθήκη στο καλάθι

 Ήταν η ευκαιρία που παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή...
Για τη λαίδη Ρεμπέκα Μάρσαλ ξεκινάει ένα μοναδικό ταξίδι, όταν γίνεται κυρία επί των τιμών στην αυλή της βασίλισσας Βικτόρια! Όλα τα όνειρά της μοιάζουν να έχουν εκπληρωθεί και το μέλλον της διαγράφεται στρωμένο με ροδοπέταλα.
Όμως, όπως σε όλες τις Αυλές, πίσω από τους ανθισμένους κήπους κρύβονται ίντριγκες και ψίθυροι. Παρά τη θέλησή της, η Ρεμπέκα παρασύρεται στη δίνη μιας λυσσαλέας αντιπαλότητας. Από τη μια, είναι ο επικίνδυνος άρχοντας των κατασκόπων της βασίλισσας και, από την άλλη, μια αριστοκράτισσα που χρησιμοποιεί τις γυναίκες της Αυλής για τους δικούς της σκοπούς.
Κάπου εκεί, κάνει την εντυπωσιακή του εμφάνιση ο συμπαθής και δημοφιλής μαρκήσιος Ρούπερτ Σεντ Τζον. Δεν είναι μόνο ακαταμάχητος, ούτε περιφέρεται απλώς στην Αυλή κάνοντας μεγαλοπρεπείς υποκλίσεις και μοιράζοντας γενναιόδωρα χειροφιλήματα. Στην πραγματικότητα, είναι ένας μυστικός πράκτορας του Στέμματος με διπλή ταυτότητα και μια πολύ συγκεκριμένη αποστολή. Όντας σίγουρος ότι η Ρεμπέκα τον κατασκοπεύει, αποφασίζει να την προσεγγίσει για να εξακριβώσει τις προθέσεις της και να αποφύγει τυχόν παγίδες που του ετοιμάζει.
Και χωρίς να το καταλάβει, μόλις έχει βάλει το κεφάλι του στο στόμα του λύκου...

Σχετικά με τη Συγγραφέα Johanna Lindsey

Η Johanna Lindsey (1952-2019) καθιερώθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα βιβλία της έγιναν best sellers και πολλά έφτασαν στην πρώτη θέση στη λίστα των ευπώλητων των New York Times. Η θεματολογία τους καλύπτει διάφορες ιστορικές περιόδους, όπως τον Μεσαίωνα, την αμερικανική Αγρια Δύση και το δημοφιλές βασίλειο Αγγλίας-Σκοτίας. Επίσης, έχει γράψει ρομαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Στα πιο δημοφιλή βιβλία της εξιστορεί τις περιπέτειες των αριστοκρατικών οικογενειών Μάλορι και Αντερσον

Άλλα βιβλία του συγγραφέα