NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Ξένη Λογοτεχνία II / Το κλειδί

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Το κλειδί
Ruth Ware

Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

ISBN: 978-960-645-062-4
Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης
Σελίδες: 360
Σχήμα: 14 x 21 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 10/06/2020

Τιμή | 14.94 €

προσθήκη στο καλάθι

 Ένας ευφυής συνδυασμός gothic ατμόσφαιρας, σύγχρονης παράνοιας και οικιακού δράματος.

Το ονειρεμένο σπίτι τους θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης της. Η αγγελία φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή: μια θέση εσωτερικής νταντάς με απίστευτα υψηλές απολαβές, την οποία η Ρόουαν δεν μπορεί να αγνοήσει. Όταν φτάνει στην Οικία Χέδερμπρι, ενθουσιάζεται με το πολυτελές «έξυπνο» σπίτι και με τη φαινομενικά τέλεια οικογένεια. Εκείνο που δεν γνωρίζει είναι ότι οδεύει προς έναν εφιάλτη -που καταλήγει με ένα παιδί νεκρό και την ίδια στη φυλακή, αναμένοντας να δικαστεί για φόνο.

H Ruth Ware αποτίνει φόρο τιμής στο κλασικό έργο Το στρίψιμο της βίδας του Χένρι Τζέιμς, μεταφέροντας μας στο δικό της σκοτεινό σύμπαν. Ένα μυθιστόρημα με αριστοτεχνικά δουλεμένη πλοκή, που οδηγεί τον αναγνώστη σε ένα απρόσμενα ανατρεπτικό τέλος, με φόντο την απομονωμένη Σκοτσέζικη πολυτελή κατοικία των Χέδερμπρι.


Η Ρουθ Γουέαρ είναι ευπώλητη συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Τα βιβλία της Βαθιά στο σκοτεινό δάσος, Η γυναίκα στην καμπίνα 10, Το παιχνίδι των ψεμάτων και Ο θάνατος της κυρίας Γουέσταγουεϊ (Εκδόσεις Κλειδάριθμος) έγιναν best seller μεταξύ άλλων και στους καταλόγους των Sunday Times και New York Times, ενώ έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες. Η Ρουθ ζει στο Μπράιτον.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα