NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Παθολογία / Παιδιατρική / Στρατηγικές για την Λήψη Αποφάσεων στην Παιδιατρική

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Στρατηγικές για την Λήψη Αποφάσεων στην Παιδιατρική
Albert J. Pomeranz, Svapna Sabnis, Sharon L. Busey and Robert M. Kliegman

Εκδόσεις
Κωνσταντάρα

ISBN: 978-960-608-046-3
Κωδικός: 94644311
Σελίδες: 360
Σχήμα: 21 x 29cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2020

Τιμή | 65 €

προσθήκη στο καλάθι

 Σχεδιασμένος ως συνοδευτικό υλικό των συγγραμμάτων Παιδιατρική Nelson και Στοιχεία Παιδιατρικής Nelson, ο παρών περιεκτικός και φιλικός προς τον αναγνώστη οδηγός χρησιμοποιεί μία μοναδική αλγοριθμική προσέγγιση, ώστε να διευκολύνει τη διάγνωση, τον παρακλινικό έλεγχο
και τη βασική θεραπεία των συνηθισμένων παιδιατρικών παθήσεων. Για κάθε σύμπτωμα, ένας αλγόριθμος καθοδηγεί τον αναγνώστη στην κατάλληλη διερεύνηση και στις εργαστηριακές εξετάσεις, ώστε να φτάσει στην οριστική διάγνωση.
Η ανανεωμένη μορφή που βελτιώνει την ευχρηστία καθιστά το παρόν βιβλίο απαραίτητο οδηγό για τους φοιτητές ιατρικής, τους ειδικευόμενους και τους ειδικευμένους ιατρούς που αντιμετωπίζουν παιδιατρικούς ασθενείς.
.  Ανατρέξτε σε περιεκτικούς, εστιασμένους και ανανεωμένους αλγορίθμους που καλύπτουν τα συχνότερα παιδιατρικά προβλήματα.
.  Αποκτήστε απαραίτητες γνώσεις από μία ομάδα έμπειρων συγγραφέων που περιλαμβάνει τον Dr. Robert M. Kliegman (της σειράς βιβλίων Nelson), καθώς και παραπομπές σε σχετικά κεφάλαια των συγγραμμάτων Παιδιατρική Nelson και Στοιχεία Παιδιατρικής Nelson.
.  Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες μέσα από τη νέα μορφή και το νέο μέγεθος του βιβλίου που αυξάνουν την πρακτικότητα και την ευχρηστία.