NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Μυθιστόρημα / Ελληνική Πεζογραφία-3 / Ο παπαγάλος πέταξε

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ο παπαγάλος πέταξε
Οικονόμου Γιώργος

Εκδόσεις
Κέδρος

ISBN: 978-960-04-5088-0
Σελίδες: 336
Σχήμα: 14 Χ 20,6cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 28/09/2020

Τιμή | 12.6 €

προσθήκη στο καλάθι
Ο παπαγάλος πέταξε

 Η πτώση ενός άντρα από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας, μια εξωσυζυγική υπόθεση, ένα κύκλωμα εκβιαστών και μια φαρμακευτική εταιρία απασχολούν τις Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Ο ντετέκτιβ Φάνης Ντούρος συνεργάζεται με την αστυνομία και έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις για γερά νεύρα. Θα περιπλανηθεί στον κόσμο της διαφθοράς, των εκβιαστών και του εγκλήματος. Στο τέλος θα εξιχνιάσει τις υποθέσεις ξεσκεπάζοντας τις πιο βρώμικες ιστορίες που ήταν καλά κρυμμένες για χρόνια στο σκοτάδι.

Η ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη στήνει το κατάλληλο νουάρ σκηνικό για το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα με ήρωα τον ντετέκτιβ Φάνη Ντούρο.

Ο Γιώργος Οικονόμου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στα Αρσάκεια Σχολεία και πήρε το πτυχίο του με άριστα από το Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών). Από το 2005 ασκεί το επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερις προσωπικούς δίσκους. Έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο και για τον κινηματογράφο. Έχει ανεβάσει δύο ανεξάρτητες μουσικές παραστάσεις για το θέατρο. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη φωτογραφία. Είναι παντρεμένος με την αρχιτέκτονα Ανδριάνα Λίμπα και έχουν έναν γιο.