NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Επιχειρήσεις / Μάρκετινγκ / Γλυκές πωλήσεις

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Γλυκές πωλήσεις
David K. Sweet, PhD

Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

ISBN: 978-960-645-089-1
Μετάφραση: Ευαγγελία Σταυροπούλου
Σελίδες: 176
Σχήμα: 14 x 20,5 εκ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 23/09/2020

Τιμή | 12.96 €

προσθήκη στο καλάθι

 Πωλήσεις με τη μέθοδο Sweet

Θέλετε να επιτύχετε στις πωλήσεις πραγματικά;

Στις Γλυκές πωλήσεις, το νέο βιβλίο του David Sweet, παρουσιάζονται αποτελεσματικές τεχνικές πώλησης οι οποίες σπάνια αποκαλύπτονται στα σεμινάρια πωλήσεων. Ο ∆ρ Sweet χρησιμοποιεί μια πρακτική προσέγγιση που προέκυψε μέσα από την πρόσφατη οικονο‘ική ύφεση.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, μελέτησε τις πρακτικές  και τις διαδικασίες που εφάρμοσαν οι εταιρείες οι οποίες, όχι μόνο επέζησαν, αλλά και επεκτάθηκαν, και η έρευνά του αυτή αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία του βιβλίου.

Σε αντίθεση με άλλα εγχειρίδια πωλήσεων, οι Γλυκές πωλήσεις προσφέρουν έναν χρήσιμο οδηγό ανάπτυξης και εξάσκησης των δεξιοτήτων σας, τις οποίες στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε. Με τις κατευθυντήριες αρχές που περιγράφει ο ∆ρ Sweet, ο αρχάριος πωλητής θα γίνει επαγγελ‘ατίας και ο επαγγελ‘ατίας θα γίνει πωλητής παγκόσ‘ιας κλάσης.
 

Ο ∆ρ Ντέιβιντ Σουίτ  διαθέτει εικοσαετή και πλέον πείρα στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, με δωδεκαετή εξειδίκευση στην ιαπωνική αγορά, και είναι ευρέως γνωστός ως ομιλητής και συγγραφέας. Έχειγράψει επίσης τα βιβλία Sweet Success και Recruit.