NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Έλληνες Εκδότες / Ζυγός / Ζεβελεκάκη / A.S.P.E.N. Εγχειρίδιο Παρεντερικής Διατροφής

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

A.S.P.E.N. Εγχειρίδιο Παρεντερικής Διατροφής
Todd Canda , Cathy Crill , Peggi Gueuter

Εκδόσεις
Ζεβελεκάκη

ISBN: 978-960-899-528-4
Μετάφραση: Ευμένης Π. Καραφυλλίδης, Κώστας Κωστογλάνης
Σχήμα: 17 x 24 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2012

Τιμή | 20 €

προσθήκη στο καλάθι

 Αυτό το συνοπτικό εγχειρίδιο παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες για το πώς θα αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και σιγουριά τους ασθενείς που λαμβάνουν Παρεντερική Διατροφή

Η Παρεντερική Διατροφή (ΠΔ) αποτελεί πρόοδο μείζονος σημασίας για την ιατρική κατά τα τελευταία 50 χρόνια. Η πολυπλοκότητά της και οι επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν κατά την εφαρμογή της, απαιτούν εκπαιδευμένους κλινικούς που θα υποστηρίζουν και θα παρακολουθούν στενά τους ασθενείς εκείνους που την λαμβάνουν. Αυτό το συνοπτικό εγχειρίδιο παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες για το πώς θα αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και σιγουριά τους ασθενείς που λαμβάνουν ΠΔ. Ο κλινικός θα βρει ότι χρειάζεται για την θετική έκβαση των ασθενών του μέσα από εύχρηστες αναφορές, όπου συμπεριλαμβάνονται βήμα προς βήμα συστάσεις βασισμένες στην πλέον πρόσφατη έρευνα, καθώς και μια πλειάδα πρακτικών εργαλείων που θα τον βοηθήσουν να εξοικονομήσει χρόνο και να βελτιώσει την ποιότητα της θεραπευτικής αγωγής.

Σε αυτό το εγχειρίδιο συνδυάζονται οι καλύτερες κατευθυντήριες οδηγίες της A.S.P.E.N. με βασικές γνώσεις, οδηγίες πρακτικής εφαρμογής της διατροφικής υποστήριξης, πρότυπα, φροντιστηριακά μαθήματα και ιατρικές πράξεις ασφαλείς σε επιδέξια ιατρικά χέρια, όλα απαραίτητα στοιχεία για την παροχή της καλύτερης δυνατής ΠΔ στους ασθενείς. Σχεδιάστηκε κυρίως ως ένας γρήγορος οδηγός για τους φοιτητές και εκπαιδευόμενους στην ιατρική, τη διαιτολογία, την νοσηλευτική και τη φαρμακευτική. Παρ? όλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας εύχρηστος και κατανοητός οδηγός τσέπης για αυτήν την ιδιαίτερα πολύπλοκη θεραπεία, η παρουσίαση των καλύτερων πρακτικών, η αναφορά σε πολλές ειδικότητες και η εκπαιδευτική του κατεύθυνση προσφέρει κάτι για τον καθένα, από τον αρχάριο ως τον εκπαιδευμένο κλινικό.

 

(Από τον πρόλογο των συγγραφέων: Todd Canda PharmD, BCNSP, FASHP · Cathy Crill PharmD, BCPS, BCNSP · Peggi Gueuter PhD, RN, CNSN )