NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Ξένη Λογοτεχνία IIΙ / Ατελείωτη Νύχτα

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ατελείωτη Νύχτα
Agatha Christie

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-3756-9
Μετάφραση: Ρόζα Τραϊκόγλου
Σελίδες: 248
Σχήμα: 13 x 20 cm/Βάρος 0.297 kgr
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 10/12/2020

Τιμή | 8.91 €

προσθήκη στο καλάθι

 Το βιβλίο είναι προγραμματισμένο να εκδοθεί στις αρχές Δεκεμβρίου του 2020. Σε περίπτωση που η περίοδος αποκλεισμού παραταθεί και για τον Δεκέμβριο, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει λίγες ημέρες αφού ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία.
Κάναμε αυτό που μας είπε να μην κάνουμε. Δε θα τους επιτρέψω να με διώξουν», είπε και χτύπησε το πόδι της στο πάτωμα. «Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με διώξει!»
Ο Μάικλ Ρότζερς είχε ένα όνειρο: να χτίσει ένα σπίτι στη Γη της Τσιγγάνας, σ' ένα υπέροχο ελατόδασος με θέα στη θάλασσα. Ύστερα θα έβρισκε ένα κορίτσι και θα ζούσαν εκεί ευτυχισμένοι. Όμως τον μαγικό αυτόν τόπο σκιάζει μια κατάρα. Εκεί συμβαίνουν παράξενα ατυχήματα... Ίσως ο Μάικλ έπρεπε να είχε ακούσει την προειδοποίηση των ντόπιων πριν προχωρήσει: «Καμιά τύχη δεν περιμένει εκείνους που θα μπλεχτούν με τη Γη της Τσιγγάνας». Γιατί τώρα πρόκειται να μάθει τι σημαίνει στ? αλήθεια το παλιό ρητό: «Στο τέλος μου βρίσκεται η αρχή μου».

Άλλα βιβλία του συγγραφέα