NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Δίκαιο-Νομικά Βιβλία / Κώδικες / Κώδικας ποινικής δικονομίας N. 4620/2019, τόμ. 4, 2021

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Κώδικας ποινικής δικονομίας N. 4620/2019, τόμ. 4, 2021
Χαράλαμπος Θ. Σεβαστίδης

Εκδόσεις
Σάκκουλα

ISBN: 978-960-648-278-6
Σελίδες: XVII + 1883
Σχήμα: 17 x 24 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 04/2021

Τιμή | 120 €

προσθήκη στο καλάθι

 

Η κυκλοφορία του τέταρτου τόμου της κατ' άρθρο ερμηνείας του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας εγκαινιάζει την ανανεωμένη έκδοση του έργου, προσαρμοσμένη στις νέες διατάξεις τόσο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας όσο και του Ποινικού Κώδικα. Σύντομα θα ακολουθήσει η κυκλοφορία και των τριών πρώτων τόμων του έργου, ενημερωμένων με όλες τις τελευταίες νομοθετικές αλλαγές. Το έργο θα ολοκληρωθεί σε πέντε τόμους και φιλοδοξεί να αποτελέσει την πιο ολοκληρωμένη και συστηματική ερμηνεία του νέου ΚΠΔ.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία στον δικαστικό χώρο και τη συμμετοχή του στις Νομοπαρασκευαστικές Επιτροπές Σύνταξης και Αναθεώρησης του νέου Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ο συγγραφέας προσεγγίζει τις διατάξεις κατά τρόπο αναλυτικό, παρουσιάζοντας όλες τις τάσεις της νομολογίας, ώστε να μην αφήνεται αναπάντητο κανένα ερώτημα που απασχολεί τον νομικό της πράξης, αλλά και τον θεωρητικό, δίνοντας ένα χρήσιμο επιστημονικό εργαλείο για την κατανόηση και ερμηνεία των νέων διατάξεων και θεσμών του ΚΠΔ και τη σύνδεσή τους με το προηγούμενο νομοθετικό καθεστώς. .Παρατίθεται σε κάθε άρθρο ειδική βιβλιογραφία, οι νομοθετικές μεταβολές και αντιστοίχιση με τις διατάξεις του προϊσχύσαντος ΚΠΔ/1950, ώστε να είναι ευχερής η αναζήτηση προηγούμενων μορφών κάθε άρθρου .

Αναλύονται οι δικονομικές διατάξεις ειδικών νόμων παράλληλα με τις αντίστοιχες διατάξεις του ΚΠΔ . Παρουσιάζεται το σύνολο της δημοσιευμένης στον νομικό τύπο νομολογίας των ελληνικών δικαστηρίων, ώστε να καθίσταται ευχερής για τον αναγνώστη η προσφυγή στην προσφορότερη για εκείνον πηγή. .Σχολιάζονται όλες οι αποφάσεις του ΕΔΔΑ που σχετίζονται με την ποινική δίκη και επηρεάζουν την ερμηνεία του εσωτερικού μας δικαίου .Περιέχεται αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο και ευρετήριο διατάξεων νόμων.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα