NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Μυθιστόρημα / Ελληνική Πεζογραφία-3 / Ελληνική Πεζογραφία-4 / Τα ίχνη του αίματος

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Τα ίχνη του αίματος
Λυγερός Τειρεσίας

Εκδόσεις
Λιβάνη

ISBN: 978-960-14-3635-7
Σελίδες: 224
Σχήμα: 14 x 21 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 04/2021

Τιμή | 13.05 €

προσθήκη στο καλάθι

 Ο αστυνόμος Σεβαστιανός, ακολουθώντας τα ίχνη του αίματος, θα ξετυλίξει το κουβάρι μιας ιστορίας, της οποίας τα νήματα κινούν η απληστία, η αλαζονεία και η εκδίκηση. Μια υπόθεση που δύο αρχικά άσχετα γεγονότα μεταξύ τους,μια εξαφάνιση γόνου ισχυρής οικογένειας και μια πιθανή αυτοκτονία, τον οδηγούν σε συγκρουσιακές καταστάσεις, με πολλές ανατροπές.

Ο οξυδερκής αλλά δύστροπος Αντρέας Σεβαστιανός δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για να συνεργαστεί κανείς μαζί του. Στην αρχή κινείται αργά, αλλά η ατμόσφαιρα γρήγορα βαραίνει. Ο ύποπτος γίνεται θύμα. 
 
- Περίεργη ιστορία. Μια δήθεν αυτοκτονία, μια εξαφάνιση, τρεις φόνοι, ένα ατύχημα και οι τρεις δολοφόνοι νεκροί.
- Έξι νεκροί, είπε ο αστυνόμος κοιτάζοντας τους γλάρους που βουτούσαν στη θάλασσα. Έξι νεκροί, τρεις διαφορετικές ιστορίες θανάτου, τρεις δολοφόνοι και τρία διαφορετικά κίνητρα. 
-Καλή υπόθεση για αστυνομικό μυθιστόρημα. Λες να...; 
- Δε νομίζω. Δε δένει η υπόθεση τόσο καλά. Στα αστυνομικά μυθιστορήματα υπάρχει ένα κίνητρο και συνήθως τα εγκλήματα τα διαπράττει ένας δολοφόνος ή μια ομάδα δολοφόνων. Εδώ έχουμε να κάνουμε με την ίδια τη ζωή και όχι με καλοστημένα μυθιστορήματα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κανένας δεν την ορίζει, κανένας δεν τη γράφει προς έκδοση...