NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Ξένη Λογοτεχνία IIΙ / Το μέλλον μας

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Το μέλλον μας
Μπράουν Σίλβια

Εκδόσεις
Λιβάνη

ISBN: 978-960-14-3625-8
Σελίδες: 320
Σχήμα: 14 x 21 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 04/2021

Τιμή | 15.21 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η Σίλβια Μπράουν προέβλεψε με απόλυτη ακρίβεια, τόσο ως προς τον χρόνο εκδήλωσης όσο και ως προς τα συμπτώματα, την πανδημία.  

Μέχρι στιγμής, το 80% των προφητειών της Σίλβια Μπράουν έχουν επαληθευτεί με ακρίβεια. Αυτός ο πνευματικός οδηγός μιας από τις πιο διάσημες  προφητικές φωνές παρουσιάζει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.
Η Μπράουν προσφέρει ένα σαφές και συναρπαστικό όραμα για τον κόσ‘ο μέσα από την εκπληκτική και αποκαλυπτική ματιά της. Έχει καταφέρει με τη μέθοδό της να σώσει οικογένειες από την απόγνωση, να βοηθήσει την αστυνομία να κλείσει δυσεπίλυτες υποθέσεις, να κάνει τις καρδιές των ανθρώπων να «ανοίξουν», βοηθώντας τους να δουν το καλό μέσα τους. Μια αυθεντία στη μετάδοση της αλήθειας. 
 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε τον δρόμο για την πνευματικότητα. Δεν υπάρχει «σωστός» δρόμος πέρα από το να ανακαλύψετε τι λειτουργεί για εσάς, τι αντηχεί τόσο βαθιά μέσα σας που ξέρετε ότι έχει αγγίξει την ψυχή σας, τι σας κάνει να νιώθετε αντί απλά να πράττετε, τι σας δίνει το αίσθημα της ικανοποίησης και όχι του κορεσμού. Αυτό που συνοψίζεται υπέροχα στη φράση: «Γίνε αυτό που προσεύχεσαι να γίνεις».