NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Παιδικά βιβλία / Εφηβικό Βιβλίο / Βωμός των πέντε βουνών

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Βωμός των πέντε βουνών
K. W. Andri

Εκδόσεις
Λιβάνη

ISBN: 978-960-14-3619-7
Σελίδες: 336
Σχήμα: 14 x 21 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 04/2021

Τιμή | 13.86 €

προσθήκη στο καλάθι

 Βιβλίο Πρώτο 

Το σκοτάδι θα προσπαθεί πάντα να σβήσει το φως. Το φως θα προσπαθεί πάντα να καταστείλει το σκοτάδι. 

Στον κόσμο που βρέθηκε η 'Ανια η κοινωνία είναι χωρισμένη σε πολλές φράξιες. Η καθεμιά από αυτές μάχεται 
για την εξουσία. Έρχεται μια χρονική στιγμή που η 'Ανια θα πρέπει να αποφασίσει μεταξύ σωστού και λάθους. Η αγάπη γι' αυτή είναι μια προκαθορισμένη, εξαιρετικά επικίνδυνη ασθένεια και πρέπει να πολεμήσει για να την κερδίσει. Η αγάπη, που στροβιλίζει τον κόσμο της, της δείχνει πράγματα που δεν έχει ξαναδεί ποτέ, κάνει τα πάντα πιο φωτεινά και πιο εκπληκτικά από ό,τι νόμιζε πως θα μπορούσαν να είναι. Η 'Ανια, που ζούσε μια ανάλαφρη ζωή, χάνεται ξαφνικά στη διάρκεια του χορού της αποφοίτησης σε έναν κόσμο άλλο. Μια σκιά με κίτρινα μάτια από το παρελθόν της, το οποίο έως τότε αγνοούσε, την παρακολουθεί. Θα την αρπάξει και θα τη μεταφέρει σε μια άλλη πραγματικότητα. 
 
Τι θα συμβεί τώρα που πρέπει να ζήσει σε έναν δυστοπικό κόσμο, γεμάτο σκοτάδι; Τι γίνεται αν αυτό το σύμπαν 
είναι το ίδιο, αλλά όχι ακριβώς ισοδύναμο με το δικό μας; Τι γίνεται αν είναι παράνομο να αισθανθεί κάτι; Τι γίνεται αν η αγάπη θεωρείται θνητή αμαρτία; Και τώρα, που περπατά στην άκρη του φωτός και κάνει τα πρώτα βήματα στο σκοτάδι του αγνώστου, πρέπει να πιστέψει ότι θα συμβεί ένα από τα δύο: ή θα πολεμήσει ή θα υποκύψει.
 
«Αναστασία!» λέει στο τέλος και αμέσως οι σπίθες μέσα στον βωμό, οι οποίες τρεμόπαιζαν όλη αυτή την ώρα που ψιθύριζε η μάγισσα, γίνονται ξαφνικά μία μεγάλη, δυνατή κατακόκκινη σαν αίμα φωτιά. Οι φλόγες της φωτίζουν ολόκληρη τη σπηλιά, όμως θερμότητα δεν υπάρχει. Η γριά αγγίζει τη φωτιά, στην αρχή αργά και τελετουργικά. Στη συνέχεια όμως περνάει από μέσα και βγαίνει από την άλλη πλευρά, εκεί όπου στέκονται οι πολεμιστές.Οι άντρες κάνουν ένα βήμα πίσω, με τα μάτια τους καρφωμένα πάνω της.
«Αυτή. Αυτή η κοπέλα έχει το φως! Αυτή είναι η μόνη που μπορεί να μας καταστρέψει όλους. Αυτή πρέπει να πεθάνει!..»