NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Επιχειρήσεις / Το Επιχειρείν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Το Επιχειρείν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό
Neil Perkin , Peter Abraham

Εκδόσεις
Rosili

ISBN: 978-618-5131-42-5
Κωδικός: 68407726
Σελίδες: 272
Σχήμα: 17 x 24 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 03/2020

Τιμή | 16.16 €

προσθήκη στο καλάθι

 Το βιβλίο Το Επιχειρείν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό είναι μια εμπεριστατωμένη ματιά στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, έτσι ώστε να είναι κατάλληλες για χρήση σε έναν ψηφιακά ενεργοποιημένο κόσμο.

Είναι ένας οδηγός για όλους εκείνους που χρειάζονται να κατανοήσουν καλύτερα, να εφαρμόσουν και να ηγηθούν του ψηφιακού μετασχηματισμού στον χώρο εργασίας.

Αυτό το βιβλίο πηγαίνει πέρα από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης και θέτει κατά μέρος παρωχημένες στρατηγικές για να εξηγήσει ποια βήματα πρέπει να γίνουν ώστε ένας οργανισμός να γίνει πραγματικά ευέλικτος. Εξετάζει τον τρόπο δημιουργίας της ταχύτητας στον οργανισμό και την καθιέρωση επαναληπτικής εργασίας, την απομάκρυνση περιττών διαδικασιών, την εγκατάσταση της καινοτομίας, τη χαρτογράφηση της στρατηγικής για τα κίνητρα και την ανάπτυξη του ταλέντου προς την επιτυχία.

Παρέχει οδηγίες για τον καθορισμό του ρυθμού και της συχνότητας για αλλαγή, τη διάλυση παλαιών συνηθειών και τη μεταρρύθμιση των συμπεριφορών ενός εργατικού δυναμικού για την ενσωμάτωση του ψηφιακού μετασχηματισμού, την επίτευξη της οργανωτικής ευελιξίας και την εξασφάλιση υψηλών επιδόσεων.


Το βιβλίο αυτό, γεμάτο με πρακτικές συμβουλές, παραδείγματα και ρεαλιστικές ιδέες από τους επαγγελματίες που βρίσκονται στην αιχμή του ψηφιακού μετασχηματισμού, αποτελεί έναν ουσιαστικό οδηγό για τη δημιουργία μιας ευέλικτης επιχείρησης.