NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Προσωπική βελτίωση / Από τις σπουδές στην εργασία

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Από τις σπουδές στην εργασία
Σταύρος Πάρλαλης

Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

ISBN: 978-960-645-197-3
Σελίδες: 200
Σχήμα: 14 x 20,5 εκ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 22/09/2021

Τιμή | 11.97 €

προσθήκη στο καλάθι

Για φοιτητές όλων των ειδικοτήτων και νέους που εισέρχονται στην αγορά εργασίας

Έχει περάσει πια η εποχή που η απόκτηση ενός πτυχίου εξασφάλιζε μια σταθερή εργασία για τα επόμενα σαράντα χρόνια εργασιακής ζωής. Πλέον, κάθε νέος πρέπει να αποφασίσει πόσο δυναμικά θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο στην εργασία και τη ζωή του.

Αυτό το βιβλίο έχει στόχο να δώσει πληροφορίες για τους τρόπους και τα μέσα με τα οποία μπορείς να ενισχύσεις το επαγγελματικό σου προφίλ, τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών σου όσο και μετά. Είναι ένας κατατοπιστικός οδηγός στον οποίο  μπορείς να βρεις συγκεκριμένες προτάσεις και συμβουλές για να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επαγγελματικό στίβο.

Διαβάζοντάς το θα αισθανθείς ότι σε παίρνει από το χέρι και σε κατευθύνει βήμα-βήμα, ώστε να αποκτήσεις προβάδισμα και να είσαι πιο ανταγωνιστικός/ή στην αγορά εργασίας. Η διαρκής αναζήτηση νέων γνώσεων, ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειριών είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στην πολυδιάστατη ανάπτυξη. Επομένως, άδραξε τη μέρα, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται καθημερινά και, ακόμη καλύτερα, δημιούργησε εσύ τις συνθήκες για να βρεις νέες ευκαιρίες στη δική σου πορεία!

Ο ∆ρ Σταύρος Κ. Πάρλαλης είναι επαγγελ‘ατίας κοινωνικός λειτουργός και Επίκουρος Καθηγητή στο Τ‘ή‘α Ψυχολογίας και Κοινωνικών Επιστη‘ών του Πανεπιστη‘ίου Frederick της Κύπρου.Έχει εκδώσει ‘ια ‘ονογραφία ‘ε τίτλο Απο-ιδρυ‘ατοποίηση ατό‘ων ‘ε νοητική υστέρηση στην Κυπριακή ∆η‘οκρατία (Power Publishing, 2012) και έχει επι‘εληθεί την έκδοση του βιβλίου Οι πρακτικές εφαρ‘ογές της κοινωνικής εργασίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο (Εκδόσεις Πεδίο, 2011) καθώς και τα πρακτικά ‘ιας η‘ερίδας (Νεανική κοινωνική επιχειρη‘ατικότητα και Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκδόσεις ΜΚΟ Ανέλιξη, 2011). Επιπρόσθετα, έχει δη‘οσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστη‘ονικά περιοδικά, έχει συγγράψει κεφάλαια για συλλογικούς τό‘ους, έχει δώσει ο‘ιλίες σε εθνικά και διεθνή συνέδρια και επιστη‘ονικές συναντήσεις, ενώ παράλληλα συ‘‘ετέχει σε αρκετά ερευνητικά έργα. Επικεντρώνεται σε θέ‘ατα προσωπικής και επαγγελ‘ατικής ανάπτυξης, κυρίως των νέων, ‘ε στόχο την επιτυχή ‘ετάβασή τους στην αγορά εργασίας.