NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Έλληνες Εκδότες / Εκδόσεις Φαίδιμος / Φαλδ. / Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης - 14η έκδοση

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης - 14η έκδοση
Kenneth C. Laudon, Jane P. Laudon

Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

ISBN: 978-960-645-182-9
Κωδικός: 102070464
Μετάφραση: Παναγιώτης Καναβός
Σελίδες: 704
Σχήμα: 21 x 29cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 27/10/2021

Τιμή | 44.19 €

προσθήκη στο καλάθι
Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης - 14η έκδοση

 

Η 14η έκδοση του βιβλίου Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης έχει ενημερωθεί εκτενώς ώστε να καλύπτει τις πιο πρόσφατες αλλαγές στη βιομηχανία και την τεχνολογία, οι οποίες επηρεάζουν τα σχετικά μαθήματα και τη διδασκαλία τους στις ανώτερες και ανώτατες σχολές.

Το βιβλίο συνοδεύεται από πλούσιο συμπληρωματικό υλικό (στα Αγγλικά), για σπουδαστές και διδάσκοντες.

Περιεχόμενα :

Μέρος I: Τα πληροφοριακά συστήματα στην ψηφιακή εποχή .Τα επιχειρηματικά πληροφοριακά συστήματα στη σταδιοδρομία σας .Ηλεκτρονικό επιχειρείν και συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο.Επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος με πληροφοριακά συστήματα .Ηθικά και κοινωνικά ζητήματα σχετικά με τα πληροφοριακά συστήματα .Μέρος II: Η υποδομή της τεχνολογίας πληροφοριών .Υποδομή ΤΠ- Υλικό και λογισμικό .Βασικές έννοιες διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών - Διαχείριση βάσεων δεδομένων και πληροφοριών .Τηλεπικοινωνίες, Διαδίκτυο και ασύρματη τεχνολογία .Ασφάλεια των πληροφοριακώνσυστημάτων .Μέρος III: Βασικές εφαρμογές των συστημάτων για την ψηφιακή εποχή .Επιχειρησιακή αριστεία και οικειότητα με τους πελάτες- Επιχειρησιακές εφαρμογές .Ηλεκτρονικό εμπόριο - Ψηφιακές αγορές,ψηφιακά αγαθά .Βελτίωση της λήψης αποφάσεων και διαχείριση της τεχνητής νοημοσύνης .Μέρος IV: Ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων .Τεκμηρίωση επιχειρηματικής βασιμότητας πληροφοριακών συστημάτων και διοίκηση έργων .

Ο Kenneth C. Laudon είναι καθηγητής πληροφοριακών συστημάτων στη σχολή Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Η Jane Price Laudon είναι σύμβουλος διοίκησης στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων και συγγραφέας επτά βιβλίων. Έχει διδάξει στο Columbia και στο Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Nέας Yόρκης.