NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία I / Ξένη Λογοτεχνία IIΙ / Ξένη λογοτεχνία ΙΙΙΙΙ / La casa de papel

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

La casa de papel
Tapia Ivan

Εκδόσεις
Ελληνικά Γράμματα

ISBN: 978-960-19-0787-1
Μετάφραση: Αλίκη Μανωλά
Σελίδες: 216
Σχήμα: 17 x 24 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2022

Τιμή | 19.71 €

προσθήκη στο καλάθι

 

Μία από τις εφημερίδες με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στην Ισπανία δημοσιεύει μια αγγελία που προκαλεί αίσθηση. Τα κοινωνικά δίκτυα πλημμυρίζουν με εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα. Η είδηση είναι στα χείλη όλων. Ο Καθηγητής, ηγέτης της πιο διάσημης συμμορίας ληστών στη χώρα, ψάχνει προσωπικό. Οι υποψήφιοι πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία επιλογής σε ένα μέρος που ονομάζεται Ακαδημία, η τοποθεσία του οποίου αποτελεί μυστήριο. Όταν ανακαλύψουν πού βρίσκεται, θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από δοκιμασίες που έχουν σχεδιάσει η Τόκιο, ο Ρίο, ο Ντένβερ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Μόνο οι καλύτεροι, οι πιο γενναίοι, εκείνοι που είναι διατεθειμένοι να τα παίξουν όλα για όλα θα εξασφαλίσουν μια θέση στη συμμορία.

Γραμμένο από τη συγγραφική ομάδα της πιο επιτυχημένης και δημοφιλούς σειράς του Netflix, το διαδραστικό αυτό βιβλίο θα σας συνεπάρει και, μέσα από τις σελίδες του, θα κατορθώσει να σας μεταδώσει τη γοητεία, αλλά και την αγωνία που παρέχουν οι ανατροπές και η δράση της ξεχωριστής ισπανικής τηλεοπτικής σειράς που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε τα παιχνίδια ευφυΐας και την εξιχνίαση των μυστηρίων που ετοίμασε αποκλειστικά για εσάς ο Καθηγητής και η παρέα του.